teambus

Alla inlägg den 3 juni 2014

Av Sara - 3 juni 2014 13:11

Ja nu håller jag på med miljö delen på körkorts teorin fun fun. Nja det går väl men det är ju inte kul trodde typ inget av det skulle fastna men det har det gjort faktiskt. Men det är ju som att ha en jävla NO lektion du ska veta vilka ämnen som släpps ut och vad ECO drivning är vilket ja det har väl fastnat lite men jag ska klara detta så är det bara om det så är det sista jag gör. För jag SKA klara detta så är det bara för jag SKA ha körkort! Och som belöning ska Sara göra en tatuering när jag får råd faktiskt =) En som står för Blomma och Lilja. Vet nog vilken jag ska ha och på överarmen men det är när jag får råd.


Och jag red Blomma i söndags skulle bara skritta tänkte jag först men sen ångrade jag mig och tog ett trav jobb. OCH satan i gatan vad fin hon var! Gud vad stolt jag var över henne inte en galopp och hon höll traven skit fint. Så i slutet så fattade jag faktiskt galopp och galopperade med henne och vad hon blev glad hon brallade och ville springa fort. Och när jag saknade in henne så lyssnade hon super fint det där tredelade bettet alltså me love it. Hon går så himla klockrent på det kan jag lova! 

Sen i går så körde jag upp henne på berget. hon gick klockrent var super pigg och ville springa på hela tiden. Var en stolt matte i går kan jag lova kör henne även på ett tredelat det är som att ha en sytrådshäst på tömmen kan jag lova. Hon blir inte stark eller något så det där crusedo bettet behövs inte mera kan jag säga. Käk och tredleat min bästa vän när vi kör.


Och sen red jag Lilja i förgår. Vi red på bakvägen jobbade lite dressyr på en åker. Det är jobbigt tycker hon men sen går det super bra. Hon jobbade under sig stundtals men det blir ju jobbigt hon är ju bara bebis än så länge min lilla tjej. Vi både galopperade och travade också hon travade på piggt och ville springa mera efter. Mina tjejer dom kan dom. Hon tappar inte bakärran så ofta men hon har ju fint naturligt undertramp. Hon kommer bli riktigt fin dressyr western häst den där damen kan jag lova! tänkte ha henne till hoppning också =). 

  Sån här tatuering tänkte jag mig faktiskt och skriva in ett B och ett L någonstans. Skit snyggt på underamen ju =)

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards