teambus

Alla inlägg under oktober 2012

Av Sara - 21 oktober 2012 13:01

Ja nu har jag blivit med ridhäst igen. En kallblods vallack som heter lillsves Ferdinad han är nio år gammal och en riktig charmör.

När vi åkte upp dit i fredags så var det ju roligt vi skulle åka till Hedemora och lite andra ärenden först så lämnade vi transporten i Gustafs och kattis kom åt en knapp på bilen och den bad om ursäkt. "Men hur fan får man dig att hålla käften" haha ja då var vi på väg att skratta ihjäl oss.


Men när vi kom upp till Alfsta så träffade vi Britt - Inger och hennes man som jag inte minns namnet på nu. Men så såg jag Ferdinad ja vi var ju 99,9 procent säker på att han skulle med hem annars hade vi ju inte tagit med oss transporten. Men när jag såg Ferdinad så visste jag redan då att denna kille ska med hem. Och vilken charmör sen då han smakade på allt och ville pussas hela tiden så enorm personlighet har prinsen. När jag red han en vända var han pigg och framåt skit kul häst och rida ska jag säga. Och jag lyckades slå Britt inget i huvudet med tygeln snällt :P.


Vi kom hem sent på kvällen och han var så cool han åt sin mat och han hade till och med legat och sovit. Prinsen min<3.


Sen i går skrittade jag en vända i regnet han var pigg men det var kul och få komma ut.


Idag var jag ut med Annifrid och Storen han var jätte pigg men det gick så bra han små travade på vägen dit men jag bara kramade lite med handen för att säga hallå här är jag skritta då gick han.

Han är otroligt rolig att rida han är känslig för sättet och i munnen men jag rider på ett jaktkandar annars så får jag ALDRIG stopp på han. Men då man rider på ett sånt bett är man självklart lätt på handen!

  Precis när vi kommit hem idag!  När vi åkte och hämta prinsen <3

Av Sara - 18 oktober 2012 16:30

I går så tömkörde vi Lilja hon har stått i fyra dagar. Men hon skötte sig exemplariskt hon gjorde allt som Annifrid bad henne om. Fast hon stegrade lite också men men det gick faktiskt över förväntan med henne igår måste jag säga. Och sen gick vi tillbaka med henne efter en stund för vi kände oss nöjda med damen. Och sen tränade vi på och lyfta på hovar hon skötte sig skit bra tills vi kom till ena bakbenet då krånglade hon lite men det är INGET mot vad hon ahr gjort ska jag säga så vi var riktigt nöjda med Lilja i går.

 


Och så är det dags för återbesöket med mitt hjärta nu. Ja jag hoppas hon är frisk. Men det tror jag hon är faktiskt men det finns inget vi kan göra än att hoppas. Men i morgon ska jag med till vetrinären för jag är ledig i morgon har sagt att jag inte kan jobba. Och dessutom så brukar det inte vara så mycket på fredagar om man inte är bokad hela veckan.

  Du ska vara på i morgon hör du det mitt hjärta <3


Och sen har jag ju tagit ledigt för att jag ska kolla på häst i morgon jag och syrran :D. Så i morgon blir jag nog med häst tror jag :D. För han är verkligen min typ av häst skit spännande.

 

Av Sara - 13 oktober 2012 18:33

Har varit väldigt nere på sista tiden har varit jätte deprimerad över mycket. Jag fick ju lov att sluta skolan och för mig är det en enorm motgång jag ville ju verkligen detta men men ja det är som det är. Jag ahr börjat jobba igen som det ser ut nu kommer jag inte behöva skriva in mig på af tack och lov för det måste jag säga. Och sen har jag varit väldigt deppig över att jag inte kan rida alls som jag ska efter som Blomma ska bli travhäst så kan jag inte rida henne som jag vill och träna dressyr som jag vill och hoppa och ja rida som jag vill. Ja man måste ju anpassa körning men i alla fall så har jag i alla fall bestämt mig för att skaffa mig en ridhäst :D jag är jätte glad över det måste jag säga oavsett om det kommer bli tufft med fyra hästar. Men jag vet att jag kommer må bättre av att ha en ridhäst och om jag verkligen vill det så kommer jag klara det!


Och nu har vi ju börjat med Lilja jag och Annifrid är det som håller på mest och det går över förväntan den där ett åringen kan bara hon vill men fy fan vilken vilja hon har alltså!

Men ja lyfta på hovar tycker hon inte om men det går super med tömkörnigen Lilja är så duktig.

    Våran duktiga ett åriga bushäst hoppas hon blir såld snart!


Och jag har hitta en som vi antagligen ska åka och kolla på fredag ska prata med ägaren men det är ett nioåringt jkallblod som heter Lillsves Ferdinand.

 

Och om vi åker på fredag ska vi nog om ägaren går med på det ta med transporten på en gång och då blir jag med häst redan på fredag :D

Av Sara - 9 oktober 2012 20:02

Det bästa med höstdagar som denna när det är lite ruggigt är att sitta i total tystnad och läsa en bok.
Jag sitter hemma ensam bara jag hunden och katterna som ligger och sover.
Också en underbar bok! Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det. Ibland måste man få vara lite för sig själv med!

Av Sara - 5 oktober 2012 12:22

Ja nu är allt klart med skolan. Jag har slutat känns så jävla tråkigt men vad ska man göra?
Men nu är det och tänka om lite baby steps var ska man börja?
Jo jag börjar med körkortet det vill jag ha ganska snart.
Och flytta hemifrån denna fågel vill flyga ut ur boet hon är trött på att bo hemma hos mamma och pappa.
Men körkortet först sen flytta. Vem vet jag kanske vill bli lastbilschaffis trots allt? Eller kanske man vill mönstra?

Av Sara - 4 oktober 2012 13:33

Det är vad det går just nu segt! och allt går åt helvete jag måste komma på vad jag vill göra med mitt liv utöver att bli förskolelärare yrket och det är ju jävligt lätt. Och ja nu har jag en liten bump in the road. Eller nej en ganska stor en min plan var att gå på folkhögskola ett år sen gå på högskola...... och det sket ju sig ganska rejält får inge CSN och får inge soc för dom kan inte betala gymnasial nivå...... orka i dag alltså men man jaja vad vill jag bli i stället vad eller ska jag plugga dom där tre åren på komvux och jobba nej tack skjut mig hellre jag vill inte det. Men ja jag behöver ju inte bestämma mig nu på en gång vad jag vill bli. Jag kommer gå tillbaka till att vara vikarie och sen får vi se är lite kanske inne på att bli lastbils chaffis. Men vi får se hur det blir det enda jag vet är att jag är jävligt ledsen över att sluta för jag trivs jävligt bra!


Och hästen är dålig jag kan inte göra något med henne. Och min fot har ont så vi kan inte börja med Lilja ännu. jag bli så trött alltså men men hoppas hon blir frisk snart mitt hjärta <3.


Och nu har både Hart och Dixi och Once upon a time kommit ut som jag har väntat såg på hart of dixi igår och det var ännu bättre än första sesongen ska kolla på första avsnittet på once upon a time nu!

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards