teambus

Alla inlägg under april 2013

Av Sara - 12 april 2013 13:56

Jag kan knappt fatta att det är två år sen som Kattis frågade mig om JAG ville träna Blomma. det har gått så sjukt fort hon har varit skadad och hon och jag har hängt med varann haft duster och en massa mer. Hon är envis som en gris det har hon efter mor sin men vilken häst hon är.

Blomma är en sån häst som alltid vill göra rätt hon vill göra rätt fast hon har ont. Hon visar det inte och hon gör alltid sitt bästa man kan lite på henne.

För två år sen så var jag hemma från Gotland en vecka dom andra var i Estland och jag hade inte råd att följa med så jag åkte hem. Och då fick jag frågan om jag ville träna henne. Jag skulle tömköra lite under veckan sen börja köra henne ordentligt när jag kom hem från Gotland.

Och så blev det när jag kom hem så körde vi henne lite med ledare ifall det skulle hända något. Men sen fick ajg köra henne själv.

Hon är fin den där hästen hon kan och hon är fantastiskt duktig. Kan knappt fatta att jag äger en del av den hästen. Vi missade premien med henne på grund av att hon växte. Hon blev halt två gånger till men nu är hon finare än någonsin kan jag lova. Den där hästen hon kan hon mitt hjärta allt jag har hon kan hon <3

  älskade fina Busblomma <3

Av Sara - 10 april 2013 14:42

Ja nu är det dags för denna fågel att flytta från detta bo till nästa. Ja jag och Simon ska bli sambo vi har fått en lägenhet en tvåa så första maj ska vi flytta. Det betyder packning rensa garderoben. och det värsta av allt åka till helvetet som heter IKEA! Men det ska bli både skönt och roligt att flytta.

Men körkortet börjar på att bli rätt akut nu efter som jag måste ta mig ut till hästarna varje dag! Och bussar ut hit är inget jag ens kan tänka mig efter som det knappt går bussar ut hit. Men cykla ja det kan jag göra utan problem cykla till jobbet och allt. Men ja jag ska ta mig en intensiv kurs nu så jag har mitt körkort snart. Själva körningen inga problem det är teorin! Ja jag ska erkänna att jag varit lat när det kommer till det!


Och något står inte rätt till med Ferdinand antigen har han en låsning i bogen eller så är det något med hans kotor. Så ja veterinären nästa jag tänker då inte RINGA och rådfråga min veterinär och se vad det kan vara för fel nej jag åker dit och kollar upp han så jag vet att det inte är några fel på han. Så ja någon clinic är det inte ens tal om efter som han inte är frisk. Tänker ABSOLUT inte göra samma misstag som jag gjort innan!


Blomma är så jävla fin att ni anar inte och nu har våren börjat komma. Och då kan vi snart åka till banan. Åh vad jag längtar tills dess vill jag lova!  Och snart kan vi också börja på att sätta Lilja för vagn.


Ja mycket på gång nu med flytt och allt!


“You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.” // Dr.Seuss


Så sant! Min man är för bra för att vara sann <3

Av Sara - 3 april 2013 18:23

Igår så red jag ut med Matilda hon fick låna Ferdinand och jag red Blomma. Båda skötte sig jätte bra Blomma känns väldigt fin just nu kan knappt bärga mig tills vi ska åka till banan med henne. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills jag får se henne på banan och tills start. Ferdinand och jag ja vi kom inte överens men i morgon ska vi ut och rida igen. Och när han går bra så ger vi oss och går hem. Orkar inte bråka med honom.


Och våran gård är officiellt livsfarlig jag halkade igår. Ramlade på armen så den är svullen och slog i bakhuvudet och svanskotan så att sitta är smärtsamt just nu. Men men jag lever men ja hur ska jag kunna sitta i en sadel i morgon?

Har jobbat idag med känner att jag är helt slut nu blir en tidig dag i morgon kan jag lova!


"Sleeping i a whey of life" //okänd

 


tyckte den passade in för dagen efter som jag är dö trött



    Idag blir min underbara prins hela 10 år <3 Grattis på din namnsdag också min fina kille <3

Av Sara - 1 april 2013 19:58

Just nu går inte jag och Ferdinand så bra ihop han står på bakbenen och jag tappar tålamodet med honom. Han stressar upp sig och jag tappar lite mer tålamod. Så ja igår så ja nej och idag lika. Idag bröt jag ihop totalt och ville ge upp allt skita i det inget gick bra. Och sen fick jag ett sms av qomviq och sa att mitt saldo va lågt gå och dö kände jag då. Men så red jag ut på blomma och hon var underbar.

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards