teambus

Alla inlägg den 15 februari 2013

Av Sara - 15 februari 2013 21:12

Ja nu har båda mina hästar vilat lite efter som jag hade magsjuka förra veckan sen motionerade jag dom i måndags båda två och då var det två knäppisar båda jätte pigga. Men så blev jag sjuk igen urinvägsinfektion och feber så då fick dom stå igen kunde knappt ta mig upp ur sängen och släppa in dom. Men det gjorde jag det är sånna dagar jag är så tacksam över att pappa mockar på förmiddagen mer än jag burkar vara. Så ni har dom fått en kortare vintervila det är först i dag jag kommit igång igen. Med lite hjälp av en kompis som heter Jonte.


Vi var ute och red en vända han och jag i skritt jag red Ferdinand och han Blomma jag i western sadel och han i den vanliga. Blomma var pigg och visste inte var hon skulle sätta fötterna alls. Men min herre han var faktiskt ovanligt lugn och lydig och lyssnade på mig. Förutom när vi stannade för att Jonte skulle fixa till stigbyglarna så gjorde Ferdinand världens känguru hopp för att han blev rädd för sin egen skugga tror jag. Haha jag tror det var det roligaste jag varit med om haha.


Och jag har anmält mig till en clinic för mig och Ferdinand en western/hopp clinic ska bli skit kul. Den 2-3 mars ska vi prova på Western och hoppning jag är mest spänd för western jag tror det kommer bli skit kul. Och jag har en känsla av att jag kommer fastna för det också. För om jag ska vara ärlig är dressyr ganska tråkigt. Så western och hoppning tror jag kan vara något för oss. Ska bli spännande. Har fått tag på en tränare också som jag ska träna för i western med han. Tänk jag ska prova det jag velat länge spännande :D.

   

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards