teambus

Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Sara - 26 februari 2013 16:44

Förkyld och trött men det dödar mig inte. Men så tog jag mig ut och red i alla fall. Skrittade en vända i skogen bara skritt. Han gick jätte bra han skrittade på lite piggt ibland men då gjorde jag en halt på en gång så fick han stå stilla. Om han gick några steg så lät jag han gå några steg och sen fick han göra en till halt. Och sen så fort han gick snabbt och då gjorde jag halt igen.

Han gick nästan hela tiden på halvlånga tyglar eller långa tyglar och han lyssnade hela tiden och var lyhörd.

Och i morgon kommer min klasskompis Elin och hälsar på och hjälper mig med hästarna :D. Och på fredag ska jag till henne för fest med mina klasskompisar från Fornby. Ja det är fortfarande mina klasskompisar fast jag inte går där mer. Jag saknar dom som fan ibland speciellt när jag var där och hälsade på och var med på lektionerna så insåg jag hur mycket jag saknar det. Men ja dagen efter var det jobb som gällde då glömde jag bort det ganska fort ändå. Men det är ja jag vet inte hur jag ska förklara det. Men jag kan i alla fall inte dricka så mycket på Fredag bara för att jag ska på clinicen och den börjar 12 på lördag. Så rida bakis ingen kul ide faktiskt!

    Skrutt hästen son tar tag i deltat så fort han står stilla eller har tråkigt! Prinsen min<3

Av Sara - 26 februari 2013 09:53

Har haft Lollo hos mig i helgen och hon har kört häst för första gången i sitt liv! Det enda hon sa under hela ridturen var! "Fy fan vad king jag är" Blomma skötte sig exemplariskt som vanligt bakom vagn finns inget bättre än att köra den där hästen älskar att köra henne. Ja Ferdinand gick det som det gick med orkar inte gå in på det men i alla fall när Lollo kom på fredag så sa hon "vänta vänta" och kastade sig ner i snön.... hum ja vi är släkt haha.


Ja och igår jobbade jag fyra timmar det var slappt efter som vi har sportlov så har vi inte alls så många barn. Jag lät alla hästarna vila för jag orkade inte med dom igår och det var meningen att Blomma skulle vila!

Så jag låg och kollade på Gilmore girls och somnade på soffan! Det var underbart väder igår men hästarna måste å vila också. Ska ut och rida idag men Blomma ska vila! Blir en lugn tur i dag för jag orkar inte mer än det.

Just nu ser jag på sagan om ringen ska snart ta mig hem och rida sen lägga mig på soffan och ta det lugnt. 

Och i helgen är det clinic det får bära eller brista men jag ser fram emot det verkligen. På fredag ska jag träffa mina klasskompisar från Fornby men det blir inte så mycket dricka av för mig efter som jag ska rida dagen efter. Ingen hit att var bakis när man ska rida klockan tio dagen efter.

  "Louise "kingen" Johansson!    


Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards