teambus

Alla inlägg under november 2012

Av Sara - 21 november 2012 20:39

Ja Feridnand har fått stått två dagar nu för att ja i måndgas var jag i skolan och hälsade på och sen blev det på eftermiddagen så då körde jag Blomma för jag var tvungen och köra henne. Så då fick han vila och i går så jobbade jag till halv sex visst skulle jag kunna ta mig ut i kölmörkret men jag hade ingen större lust till det.


Och ja två dagars vila för den mannen menas en jätte pigghäst.... Men jag kunde SKRITTA ja hög här SKRITTA på helt långa tyglar :O Jag var helt imponerad han bara gick med nosen nere i marken helt avslappnad både hem och när vi red från gården. Sen gick han som ett ånglok i traven stundtals men det kan jag förstå. Gick in på en volt med honom också och jobbade lite lösgörande. Min duktiga sammarbetsvilliga kille gjorde nästan allt jag bad om.

Jag är nöjd med han inte jätte nöjd men han brukar alltid vara extra het när han stått men det var roligt att få komma ut och rida.


Och bilderna från Carro har jag sett nu är jätte nöjd med dom :D

  Min fina kille <3 Han passar så bra i rött :D

Av Sara - 19 november 2012 20:41

Idag så körde jag Blomma hon är så trökig på gången jag blir så trött på henne. Hon är så tråkig hon kan inte stå stilla hon skrapar med hoven om jag lämnar henne i några sekunder men så fort hon får vagnen på sig står hon som ett ljus och väntar på att vi ska ut. Denna häst är helt underbar att köra jag bara älskar att köra henne.

Idag körde vi runt alltihopa hon skötte sig super hon är bara super stark!


Av Sara - 18 november 2012 19:54

Idag kom Carro och fotade när jag red Ferdinand. Han avr super duktig i dag vi gick upp till paddocken och han ahr ju knäpp heter för min man han tar tag i deltat och har det i munnen. Muppiga häst men när vi kom till paddocken så hade vi det bästa passet vi haft. Han stressade inte iväg och jobbade på jätte bra är jätte nöjd med han idag!

Carro fick prova och rida han också han avr faktiskt riktigt duktig när hon red. Och jag funderar på att träna för den tränaren hon rider för Rikardo men han är ju så dyr känner att 1100 är lite väl dyrt för att träna en vecka men det skulle vara skit kul. Vi får se hur det blir i framtiden!

Men i alla fall lär jag köpa en nya sadel funderar på att köpa en tekna tror den dressyr sadeln är jävligt skön och prisvärd! Den sadeln han ahr nu ligger inte så jätte bra. Men jag tror jag ska köpa en pad tills vidare men dressyr sadeln blir nästa inköp!

  Vill ha en tekna sadel. Tror det blir en sån dressyr sadel extremt snygg och skön sadel!

Av Sara - 17 november 2012 17:25

Jag är ju en mansik serie tittare och här har ni dom jag tittar på just nu. Både gamla och nya och några jag funderar på att se på.

  • Once upon a time. Sesong två har ju kommit ut för ett tag sen och jag ÄLSKAR denna sesong helt sjukt spännande och bra man kan inget annat än älska det. Lite oväntade karaktärer som Mulan har kommit in men det är absolut inget negativt.
  • Hart og Dixie. Tyckte att det var ganska tråkig sesong ett bara massa drama och skit och ganska tråkig men denna sesong är irktigt riktigt bra! Är inte alls missnöjd med den. Tänkte ge upp men gillar denna seong jätte mycket!
  • Gilmore girls. Ja en gamal serie men jag gillar den tittade på en sesong för att det var tråkigt och nu är jag fast! Humorn i serien är helt grym!
  • The bing bang thery. Varför skulle man inte kolla på denna jätte roliga serie? Den är skit rolig och grym och Sheldon är ju självklara favoriten!
  • New girl! Bra serie gillar dock inte denna sesong så mycket den är inte alls lika rolig längre så jag ahr väl nästan gett upp denna serie tittar på den när jag vill!
  • Charmed (Förhäxad) en gamal vän prestenerade mig för denna serie. Älskar den har alla i en box kan allt nästan utantill. Har sett den typ hundra gånger. Burkar titta på det lite då och då och bara mysa framför den.
  • Veronica Mars. Kan alla avsnitt utantill brukar ha det på i bakgrunden bra serie och spännande tredje sesongen är inte alls lika bra som dom två första.
  • CSI:NY Älskar denna kriminal serie tittar lite då och då på den men jag gillar den!
  • Criminal minds. Bra seie har spårat nu senaste seongerna men den är spännande som fan!
  • Game of thrones. HAr inte set på det på ett tag men jag älskar ju medeltiden och fanatsy så den är perfekt för mig spännande som fan. Och dvärgen i serien är så härlig!
  • Sons of anarchy. Tittar jag och Simon på jag bara älskar serien spännande och snygga killar och ja det är grymt bra serie!

Tror detta är alla jag tittar på just nu! Funderar på att titta på en serie som lisa tipsade mig om nachville

Av Sara - 17 november 2012 17:10

Bara 14 dagar kvar tills vi ska åka till Globen dagarna flyger iväg och nu har jag kommit på vad jag ska köpa mer.

Hittade en jävla massa träns i mitt skåp när jag smörjde allt men jag vill ändå ha ett nytt snyggt men jag funderar på ett med pullarnos grimma men ett med strass vill jag ha men visst skulle Ferinand passa i pullarnosgrimma? Det tror i alla fall jag att han skulle göra!

Sen har mina feflexer börjat sjunga den sista sången så jag behöver nya benreflexer i alla fall inte reflextäcke det är nästan nytt. Så nya benreflexer ska jag ha.

Men sen är det matchande utrustnig VILL verkligen ha HV polo men shit vad det kostar deras fellce tröja är så sjukt snygg så jag smäller av och schbraket och benskydden åh vad jag VILL ha det. Men jag tror det blir en billugare variant så kanske jag beställer HV polo sen! Men åh så snyggt!       Kolla bara hur snyggt det är och hur bra det skulle passa på Ferre jag VILL ha detta men det blir nog tokdyrt tror jag.


Sen har jag funderat på refelx jacka men jag tror det blir en overall från jula i stället sen som jag både kan köra och rida i.

Men sen ridhanskar varma två par ett par till körning ett par till ridning.

Sen ska jag kolla på ridstövlar för nu vill jag ah ett par! Se hur mycket pengar jag får över men om jag har rå¨d blir det ett par ridstövlar!

Ja sen kommer det säkert bli lite impulsköp också! och jag ska kolla på ett bett till Blomma cokså funderar på ett täcke med brodyr till henne som det står Teambus på skulle vara skit snyggt funderar också på ett schbrkak till mig som det står Sara och Teambus på andra sidan men jag vet inte..... Eller Lillsves Ferdinand men det lutar mest åt Teambus....



Av Sara - 16 november 2012 22:34

Som ni kanske vet är jag ett enormt Disney film jag ÄLSKAR tecknat och animerade filmer enligt mig finns det knappt bättre än det.

Jag och Simon tittade på den nya filmen som nyligen kommit ut på DVS och bluray Brave.

Och vad kan man säga om Brave mer än att det var helt UNDERBAR!!!! då menar jag det också.


Den handlar om Merida som är en bågskytt från forna tider i skottland. Hennes mamma tycker inte det är passande för henne att hon är en bågskytt. Det kommer män från de andra klanerna som Meridas mamma vill att hon ska gifta sig med klanhövdingarnas söner. Men Merida vill något annat hon vill bestämma sitt eget öde men det är inte passade för en prinssesa anser hennes mamma. Så då går Merida till en trollpacka och önskar att hon kan ändra sin mamma och sitt öde att hon får välja själv om hon ska gifta sig eller inte. Och så börjar resan en faktiskt resa som gör att både Merida finner sig själva och upptäcker kärleken mellan mor och dotter.


Ja det är en faktiskt historia man ska ju självklart titta på den på engelska det går inte att titta på dubbat för det förstör allt! Om det är om skottland ska det vara skottsk dialekt and thats it! Så se på filmen ni kommer inte bli besvikna!

 

Av Sara - 16 november 2012 22:22

Idag blev det en tur i skogen på min prins. Han va jätte pigg vill krypa ur sitt eget skinn i bland den där mannen. I början ville han inte riktigt lyssna men till slut efter många halter och tempoväxlingar ville han lyssna men ibland blir mannen som ett riktigt ånglok så han bara travar på utan att lyssna allt. Det löser jag med att sitta ner och slappna av i handen och mycket förhållningar då saktar han ner och lyssnar utmärkt på mig. Är jätte nöjd med han i dag vi travade bara i dag och han gick lugnt efter ett tag jag måste få han att tänka att han inte bara ska springa framåt hela tiden. Det går framåt för varje gång jag rider han.

En liten knäpp sak han gör när vi stannar är att ta tag i deltat till bettet och har den i munnen. Han brukar släppa det så fort vi ska gå men denna gång behöll han sen i munnen så jag tappa styrningen helt. Så då böjde jag mig fram och tog den ut munnen på han. Min knäppis <3

  Min fina prins<3

Av Sara - 16 november 2012 13:11

Jag red i förrgår på Feridnand red en vända i skogen på en mycket het häst som var på väg att krypa ur sitt eget skinn. Så mötte jag Ammi Larma och hennes ett åring ute i skogen jag höll henne sällskap. Det var roligt Ferre (lätt att kalla han det) skötte sig super han är ju alltid het men han är duktig. Jag har börjat tänka på det här med tränare vi lär ju träna dressyr för att komma någonstans men vilken ska jag välja? jag vet vilken jag VILL ha och jag ska kontakta henne men ja efter jag varit på globen för pengarna är lite just nu efter som jag får min första lön nu. Men nästa månad blir det bra.

  Ska trimma han också i helgen tror jag.


Och i går körde jag Blomma varför måste hon vara så dryg att sela och hålla på med på gången? hon retar gallfeber på mig dryga häst alltså. Men när vi väl kom ut var hon super duktig <3 Hon va skit stark bara men annars skötte hon sig super. Nu har jag ju börjat med varannan dag metoden för att hinna med båda är svårt innan det blir beckmörkt. Så nu tar jag Blomma ena dagen och Ferre den andra det är en bra ide tycker jag.

 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards