teambus

Alla inlägg den 3 augusti 2012

Av Sara - 3 augusti 2012 20:01

Ja i dag körde jag med en fil så att fästerna skulle passa till selen! Och vem lyckades med att få dom och passa? Jo JAG så klart :D. 1½ timmes filande filade först lite innan jag tog i hästarna. Sen filade jag när jag tagit in dom. Jag var så trött i armarna efter detta så jag trodde jag skulle smälla av jag tyckte att det var bra att jag tog Lilja först innan jag ställde mig och gjorde i ordnig BLomma.


Och BLomma hon stod där bara som ett ljus och brydde sig inte att jag selt och drog och provade om den passade om och om igen. Hon bara stod där mitt fina hjärta <3

Och på körturen skötte hon sig som en ängel jag älskar den där hästen :D<3 och jag glömde käken och hon slkötte sig exemplariskt!


Och lika Lilja vi tog en promenad och hon skötte sig utmärkt :D fin fina stjärnan <3

Av Sara - 3 augusti 2012 15:06

Ja i blnad tänekr man inte alls måste man säga! Jag ska fila lite på fästerna så dom passar till selen. Ibland tänker jag inte det var Kattis som sa att jag skulle prova det. Så nu letar jag efter en fil men jag hittar den inte skit irriterande och jag tänker inte ringa pappa och trackasera honom för dom har semester och då är det från mig med. Ja jag kan klara mig själv jag är faktiskt vuxen nu.... Eller ja så vuxen jag kan bli i alla fall....... och så ringer man till pappa och han hade lagt den på vagnen grattis sara du har nyss vunnit pris i.....blidhet?


Men i alla fall jag ska fila ner lite på vagnen (om jag hittar filen annars ska jag låna en av någon eller köpa en) Sen blir dget och köra lill skruttan min. För nu vill jag köra har länktat efter att få köra henne nu sen ja hur länge som helst och nu har jag köpt en ny MP3 så nu kan jag lyssna på musik och sjunga högt :D haha det är jag i ett nötskal det ;).


Och sen ska jag ut och gå med Lilja också i dag blir det en längre tur i dag. Träna lite vattenpölar och så vidare. Eller så kanske jag kan få någon och hjälpa mig och tömköra lillan. Ja vi får väl se.


OCh i dag ahr jag varit med Emma i Falun. Det var menigen att vi skulle bada men jag är så jävla förkyld så jag vill inte riktigt bada just nu så då åkte vi in till Falun det blev en ny MP3 lite fullblodsböcker och sen bjöd Emma på lunch :D tack för en bra dag <3


 

Min vackara tjejer <3

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards