teambus

Alla inlägg den 18 augusti 2012

Av Sara - 18 augusti 2012 18:42

Ibland funderar jag på vad vi gjort för att gå Blomma så cool? Hon finner sig i dom flesta situvationerna. Visst kan hon vara jävlig det har man fått smaka på några gånger. Men hon är så lungn och finner sig i det mesta. Så vad har vi gjort med henne för att hon ska vara så lungn?
 Jag menar i dag när vi var ute och körde så körde vi runt långsjö och när vi skrittade på långa tömmar på långsjö vägen brydde hon sig inte alls om att två bilar körde som galningar förbi henne. Hon gick på utan att ens bry sig alls. Hon går förbi hagar med läskiga saker. och gårdar med läskiga saker på utan att ens blinka hon kan titta med hon kastar sig aldrig eller sticker. Så vad har vi gjort för att få henne så cool?

Idag var hon fantasisk hon gick på och låg på som tusan men gud vad bra hon var. Hon låg på som en galning men shit va ficn hon var! Hon kändes hel bra i dag! Så bra som hon var i dag har hon inte varit på länge. Åh vad jag älskar när hon är så här fräch och fin!

Sen när vi kom hem så stod Mio och Maria och hennes kompisar på gården. För i morgon kommer Mio och bor hos oss över vintern. Hon kom med grejer.

när jag selat at Blomma så duchade jag henne hon stod stilla då hon hade grimskaftet runt halsen och njöt av att bli duchad!

Och sen fick hon bli stretchad vilket hon hatar men det gick bra, och sen lindad benen med BoT och hon hatar att bli lindad. Det är dryg på i bland! att linda och ha på gången för då är hon så otålig.

  I morgon kommer den lilla gula och bor hos oss under Marias sista år :D Min fina fina flicka ett halvår gamal <3 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards