teambus

Alla inlägg den 15 augusti 2012

Av Sara - 15 augusti 2012 20:09

I går hann jag med rätt mycket jobbade till två sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem hade sån jävla mensvärk på efetmiddan att jag trodde jag skulle svimma men med lite värktabletter gick det över! Så då tog vi och fikade lite mellis med te sen bestämde vi oss för en promenad runt älven i det fina vädret. Sture tyckte om det litte skrutt hunden <3.


Sen när jag kom hgem så körde jag en vända med BLomma hon var jätte duktig och gick jätte bra vi joggade en vända och provade dom nya skorna hon har fått. cravallo simple boots jätte bra körde i vatten och lera och ja iprendip i alla terräng i går det gick jätte bra. Men folk på inlines är både läskiga och konstiga människor tycker blomma. Hon glodde på två stycken som att dom var helt dumma i skallen och fnyste högt åt dom. Och dom tittade på henne och fårgade om det var okej. Och så sa dom att Blomma var fin :D Så klart hon är min stjärna är snyggast <3. Sen travade vi joggade lite lätt på grusvägen borta mot flygfältet. Hon ville springa fortare men det fick hon inte. Och jag är så stolt över min filnig Kattis tyckte det va snyggt gjort ja det hoppades jag för det tog 1½ timme ;).


Och i dag fick hon stå efter som vi ska till banan på fredag så ska hon stå i dag och i morgon. Jag tog in henne och sköljde av henne och hon blev skit arg och stgrade så då blev jag arg på henne. Men sen lungnade hon ner sig efter att vi bråkat en stund. Hon tyckte det va skönt i alla fall. Men så skulle jag ta andra benet då blev hon skit sur igen. Knäppa häst och det västa hon vet är att bli lindad på bakbenen då håller hon bara på pch drygar sig så då brukar jag dra henne i svansen och säga nej åt henne. Och io bland när hon är riktigt jävlig så åker hon på en smäll. Knäppa häst alltså. Men nu är hon klar för kvällen i morgon ska hon få en liniment kur och stretching. Strechar henne varje dag nu för att hon ska hålla sig i form.


Och sen sitter jag och funderar på om jag ska köpa mig en klippmasikn. Ja vi måste ju ha en för att ens kunna träna henne i vintern för hon ser ut som en björn på vintern så jag ska nog köpa en fårn hööks men jag vet inte om den är bra. Men jag har hört bra saker om den. För vi måste ha en så vi slipper låna en eller betala någon för att dom ska komma och klippa. Lika bra och köpa en själv.

 

 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards