teambus

Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av Sara - 20 augusti 2012 16:43

Ibland när jag ser tillbaka på mitt förflutna mina minnen jag har så tänker jag på att jag gått igenom.

Jag har haft en resa och det har alla haft jag har tappat bort mig själv mer än en gång på denna resa. Jag har låtit någon annan styra mitt liv. Jag har lyssnat blint på en människa. Mitt hjärta har blivit kluvet i tusen bitar. Jag har förlorat nära och kära.


Jag minns när jag såg min fina underbra Excellent Queen. Hon var så vacker med den bruna hårremen glänsande i solen och sin stora breda stjärna och sin snopp på mulen. Hon var den vackraste jag någonsinn sett hon var hästen så fort jag såg henne visste jag att hon skulle bli min häst! Och det blev hon. Hon var envis och tjurig men hon var mit bitch och jag älskade henne över allt annat. Men så blev hon skdad och hon var borta innan jag ens han blinka min Häxan var borta som bort blåst på bara en liten stund. Hon var den jag gick till när jag var ledsen hon var den som alltid fanns där vad som än hände. Hon var en riktig jävla bitch men åh så underbar hon var.


Men trots jobbiga beslut och jobbiga tider har jag alltid haft min familj och mina vänner. Ja visst har jag fått mitt hjärta krossat. Och jag har mina beskärda del av misstag och jag har lärt mig av dom. Och mina misstag har kommit och bitit mig i arslet mer än en gång! Men jag är glad över att jag fått denna erfarnhet. Nu kan jag kolla tillbaka och se att ja där gjorde jag så vad gjorde jag fel? eller ja det var inte bara mitt fel fast det kändes så då.


Men ibland är det svårt och släppa det förslutna för det är det enda man har kvar i bland! Ibland är det jävligt svårt och släppa vissa saker för man vill inte släppa och gå vidare. Vissa saker håller man i bakhuvudet och vissa saker drar man sig ifårn för att jag har gjort detta innan och jag vill inte blir sårad igen.


Men så kommer det någon som säger att det är okej du behöver inte skydda dig från mig jag kommer alltid finnas här för dig. Och jag har haft min beskärda del av misstag och jag har själv blivit sårad. Jag kan inte lova att vi inte kommer bli osmas och att vi alltid kommer komma överrens men när dagen är över kommer jag vara där för dig alltid vad som än händer.


Jag var en av dom som var rädd för att bli sårad för saker som hänt tidigare men så träffade jag Simon och han visade mig att det finns inget att vara rädd för. Han är verkligen en underbar människa och jag älskar han så mycket så ni anar inte. Jag vet att det låter klychigt och jag har aldrig gillar klychor jag har varit en av dom som hånat klychor men så kom Simon och då tror jag på allt det där med att leva lyckliga i alla sina dagar.

 


Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards