teambus

Alla inlägg den 8 augusti 2012

Av Sara - 8 augusti 2012 02:09

Nu sitter man här i boden mitt i natten och skriver blogg. Ja jag har tagit lite semester oavsett om jag saknar Blomma massor så behövde jag denna semster ladda om inför skolstart och umgås med underbar kompis och ha det allmänt bra. Jag har haft rätt mycket nu med hästen och jobb och allt vad det varit vi har i alla fall överklagat till CSN nu se hur det går jag hoppas verkligen jag kan få fullt studiebidrag då slipper jag jobba. Men ändå skulle det vara skönt och jobba lite men jag vill verkligen satsa på skolan! Jag vill detta mer än någonsinn. Så jag håller tummarna att det ska gå som jag vill! Men som vanligt så är CSN sega... suprise suprise!


Och körkortet går framår jag hatar teorin bara bara hatar den men det går framåt jag förösker i alla fall läsa varje dag eller sitta och göra test på datorn varje dag. Men ja jag tycker inte teorin är så jävla rolig men jag måste ju.

Och på tisdag har jag en till körlektion jag hinner inte träna för mycket med mamma innan dess men sen vet jag inte när jag kommer ha nästa lektion så då hinner jag träna massor med mamma. Och sen ska jag ta mig in till körskolan några dagar i veckan och träna teori i alla fall för det behövs!


Men men i morgon ska vi till nolia mässan upp tidigt så det kanske är dags och sova?

Av Sara - 8 augusti 2012 01:56

Vad ska man säga om denna serie? Den är baserad på sagorna Grimm så klart det är säger ju sig självt med namnet. Jag har bara sett ett avsnitt men det är verkligen en nervkittlande serie det händer saker hela tiden i den.


Det handlar om Nick som är polis och han är en ättling till en av Grimmbörderna. Han börjar se saker han börjar se människor för de dom är på riktigt. Alltså typ som vargen i rödluvan handelar det om i första avsnittet. Och sen handlar det om Nicks liv när han f¨r veta att han ska jaga dessa mörare. Det är en krminalare med lite fantasy och saga i det hela en liten twist om man säger så.


Jag älskar kriminalare och jag älskar fantasy och Grimm sagorna har vi alla växt upp med så jag gillar att dom har sett det hemska i sagorna också. Jag låg i sägen på hel spänd när jag såg första avsnittet och var beredd hela tiden på att det skulle hända något. Jag hoppas verkligen resten av avsnitten är så bra som det första.


  Titta på Grimm jag lovar ni blir inte besvikna. Har också snott once uopne a time av Petra så vi får se om det är bra eller dåligt jag tror åt det bra hållet har sett lite av det.

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards