teambus

Alla inlägg den 24 augusti 2012

Av Sara - 24 augusti 2012 14:09

Har börjat titta på en ny serie igen . Ja jag vet jag är ganska manisk när det kommer till serier jag tittar en hel del på serier och filmer! Nu är det once upon a time jag sitter och tittar på.


Det handlar om en stad Story brooke alla i story brooke är en sagofigur så som rödluva och snövit ja you name it alla är med. Men ja detta är sago figurer som man aldrig sett dem. Och the wicked Witch är värre än i sagorna. Men ja snövit är åh andra sidan en barn saga från början. Och ja jag älskar ju sagor och fantasy och denna är både spännade och jätte häftig att man kombinerar mordent med saga. Och min favorit i hela serien är absolut Rumplestilskin eller Mr/Gold.


Hela serien är om Emma som ska bryta förbannelsen som wicked Witch har satt och placerat alla i en värld som hon bestämmer över. Jag tyckte inte om senaste avsnittet jag tittade på för då försvann en av mina favoriter. Jag hoppas verkligen inte Rumplestilskin försvinner då blir jag lessen.

 

Av Sara - 24 augusti 2012 11:03

Nu har man jobbat på hönsarvgården hela veckan jag älskar mitt jobb det är verkligen det bästa man kan ha MEN ja det finns ett MEN i det hela. Det blir större och större barngrupper och då hinner man inte med alla dom där roliga sakerna man vill göra med barnen. Det är ju tråkigt så ja jag ahr börjat tvivla lite på att utbilda mig. Och inte bara det. Utbildnigen är 3½ år och jag måste dessutom plugga upp lite betyg så ja det blir fyra år eller ja 4½ år och den usel lön för någon som inte tjänar något till typ. Så ja vi får se har funderingar på om jag ska bli personlig assistent men jag tycker ju jobbet är kul men ändå. Jag vet inte hur det blir. Det jag vet är att jag börjar skolan på måndag i alla fall. Och CSN är sega som vanligt och om jag bara får sju veckor så lär jag ju hitta något annat helt enkelt!


Och i dag så tömkörde vi Lilja hon var duktigare än tidigare men hon lekte cisrkus i dag med. Hon stod på bakbenen och trodde hon skulle få som hon ville! Men där fick hon det kunde hon glömma här får man inte som man vill när jag är med! Hon är så mycket tuffare än Blomma shit ibland blir jag tokig på henne men hon är rolig vår lilla bus häst.


Och i veckan var pappa och Kattis med Blomma till banan hon var så duktig äntligen har slitet gjort färdighet äntligen är hon fräch igen. Och nu har det inte rengnat på¨några dagar och då har det varit torrt i hagen och då har hennes ben varit fina. Jag ahr ju tagit hand om dom i alla fall så klart men inga svullna ben eller något sånt. Men nu är leran här igen då är hon svullen igen så i natt blir det jodopax omslag för vanligt vatten hjälper inte! Suck för leriga hagar!

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards