teambus

Alla inlägg den 10 augusti 2012

Av Sara - 10 augusti 2012 19:20

Kom på att jag ska organisera upp allt inom skrivandet skriva karaktärsdrag och skriva vad dom har för magiska krafter i Kämpa för frihet. Och var dom kommer i fårn och vilken ras dom har och vad dom ahr för förflutet hur dom ser ut och så vidare.

Och när det kommer till Izabelle ska jag skriva om vad hon ahr för förflutet och alla karkatärer ska vara med även dom små som inte spelar så stor roll. Och lika med Kämpa för frihet för även dom små måste jag ha koll på. Sen får vi se om jag gör lite ändringar här och där. Och det ska stå i två olka block ska hitta några snygga block och skriva det i. Ett som det står Kämpa för frihet INFO och ett Izabelle INFO!

   

Av Sara - 10 augusti 2012 19:07

Nu sitter jag här och skriver lite på Izabelle storyn. Jag tror den kommer bli bra men jag skriver på så mycket olika delar och ideer sen ska jag få en rödtråd och lite flachbaks och lite annat i det hela de om man aknske kan få en hel serie om bara Izabelle? Det var man ju aldrig. Men i alla fall så håller jag på och testar hur det blir när jag skriver från olika perpektiv både från hennes och ja jag har inte testat hennes barn ännu men det kommer. Så jag kommer skriva ur jag form när det kommer till Izabelle och Du form från ja nu skriver jag i hur Johan och Izabelle träffades och blev tillsammans då skriver jag ur Johans perpektiv hur han såg henne så. Funderar också på om jag ska lägga in lite om vad han tycker om henne nu och så vidare. Speciallt när hon får veta att han är otrogen ångarar han sig eller är han helt iskall? Ja jaga rh inte ebstämt mig ännu. Eller har han tappat henne helt han kanske ångrar sig först och sen blir han kär i Helena ja vi får se men sen kommer det komma fårn Mirjam hur hon ser det hela och Tove också. Och Vilhelm tror det kan bli svårt och skriva hur Vilhelm ser det efter som han är bara vtre just nu..... Men men jag kan ju testa och se om man kan använda det hela.

Det är i alla fall kul och skriva från olika prepektiv tycket jag.


 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards