teambus

Alla inlägg den 22 april 2012

Av Sara - 22 april 2012 13:33

Jag kom och tänka på Häxan i dag. Det är 2½ år sen jag tog det tunga beslutet. Vid denna tiden för några år sen så satt jag och vände ut och in på hur jag skulle göra med henne. Vid denna tid för nästan tre år sen så fick hon ont i ryggen igen. Jag visste varken ut eller in men jag kunde inte tänka mig att hon skulle få somna in då jag skulle sälja henne. Jag skulle ha sålt henne som sällskaps häst men jag visste att hon skulle hatat det. Men jag kunde inte tänka mig ett liv utan henne. Så mycket som denna häst har lärt mig mitt hjärta allt jag hade.


Hon var envis som en gris hade en vilja som ingen annan. Hon var dominat hon var en äkta bitch och vissa dagar hatade jag henne ville helst bli av med henne. Men jag älskade henne hon var allt och lite till.


Nu är det nästan tre år sen min tjej fick somna in och det finns sådana dagar när jag tänker på henne och minns allt vi gjort minns alla dom där fina fyra åren vi fick. Och jag är så glad över att jag hade henne hon lärde mig otroligt mycket. Hon var en underbar dam men en vilja av stål.

       

Av Sara - 22 april 2012 13:10

Jag tycker att man absolut inte ska rida utan hjälm. För man vet aldrig när olyckan är framme oavsett om man ska ha kort för att det är snyggt så tycker inte jag att det är okej. Jag kan erkänna att jag har gjort det men jag kommer aldrig göra det igen för jag vill inte vara med om en olycka. Speciellt inte när man rider på Blomma efter som hon bara är tre och jag vet att hon kan hitta på vad som helst jag känner min lilla dam.

Men jag tycker inte det ska spela någon roll hur gammal hästen är det bär levande djur och dom kan hitta på precis vad som helst!

Jag tycker man ska vara rädd om det lilla man har för tänk om olyckan är framme och man flyger av och gör illa sig riktigt rejält.

Jag har varit där själv och ramlat av och gjort illa mig en hjärnskaking och ett brutet nyckelben och han var 19 år då. Sixten vart rädd för något och jag satt utan stigbyglar och på långa tyglar och drömde mig bort. Han kastade sig och jag flög av och slog i skallen och axeln.

Vad hade hänt om jag inte haft hjälm då? Jo jag hade nog legat medvetslös ett bra tag eller i värsta fall så hade jag inte funnits nu.

  Så behåll hjälmen på ta inte kort b ara för att det är snyggt utan hjälm! Man vet aldrig när olyckan är framme.

Man måste tänka på att det är levande djur vi håller på med och dom kan hitta på en hel del saker!

Av Sara - 22 april 2012 12:36

I går åkte Simon och hans kompis Marcus till falun på fest. Och då bestämde jag mig för att åka till Emma och snacka skit och ha lite roligt. Men efter ett tag så gick vi till Tess och umgicks med henne. Det var jätte trevlig kväll med trevligt sällskap och ja lite för mycket dricka kan jag erkänna men kul hade vi i alla fall.


Jag är så glad över att allt gammal groll är glömmt och vi har förlåtit varann och ja det som sagts har sagts och jag ahr fått tillbaka min stora syster. För vad som än händer så är det mina familj som räknas. Och alla blir osams och jag tänker faktiskt skita i vad alla andra säger.


Och i går hade vi jätte trevligt och roligt både hos Emma och hos Tess och sen kom Moa också och sen efter ett tag Simon och Marcus.


 

charmiga vi är ;) <3

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<<
April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards