teambus

Alla inlägg den 6 juli 2012

Av Sara - 6 juli 2012 15:57

Jag ahr två fabtasiska tjejer måste jag säga. I går så tömkörde vi Lilja och ni använder vi tömmarna hon var faktiskt super duktig! hon fick gå själv vi gick bakom henne så hon inte kunde söka trygghet hos varken mig eller pappa. Hon var pigg men gick faktiskt jätte fint på och lyssnade på när Kattis använde tömmarna.

Hon stergade en gång när vi skulle göra halt när vi var på väg hem annars kan ju lilla damen.


Och sen tog jag mig en körtur på Blomma. Hon var hel igår jag travade en del och hon var ganska het men inte på ett dåligt vis utan på hugget hon ville springa mer och det gillar jag när hon är så. Stjärnan hon är så fin mitt hjärta. Älskade fina hästen min.


Och jag har inte fått något svar fårn hon med Pitchi ska väl ringa henne men nej jag tror han är såld. Ska prova en annan häst i dag. Och en annan sak som är irriternade jag hade kunnat fått ett en månads vick om jag inte skulle gå i skolan det var faktiskt lite irriterande jag skulle ju vilja. Men jag får ju välja om jag inte går i skolan så kommer jag aldrig bli det jag vill.

Och gammla klasskompisarna fårn Gotland vill starta en mail grupp eller vad det nu var med texter men jag hinner inte och har inte ro och sätta mig och skriva längre eller just nu. Jag har för mycket och göra. Jag har åh andra sidan skrivit en del på Izabelle och kämpa för frihet. Men nu skriver jag knappt alls. Och kommentera och läsa andras texter har jag inte ro med allr just nu.


Föresten så fick jag ett brev från Gotlands folkhögskola (jag antar att alla fått ett) Men det var ett erbjudande eller en förfrågan om man var villig och söka en forsättnigskurs. Det var på distans man skulle ha ett projekt på gång och man behövde besöka Gotland tre fyra gånger på den terminen. Jag tackade jag och sa att jag skulle kunna söka men nu tänke rjag inte göra det. Det blir för mycket för mig kravet på att skriva något en gång i veckan och skicka in och läsa andras texter jag pallar inte det med kanske tre hästar och skolan. Nej vanliga skolan går först nu jag vill gå på Högskolan det är mitt mål och ja det är lite tråkigt att skrivandet hamnar i kläm lite men jag hinner inte med det just nu. Visst jag hinner just nu när jag är ledig men jag kommer inte på något.

Just ni sitter jag och målar i en målarbok. Haha ja jag har skaffat mig en målarbok och tuchpennor. En trassel målarbok som jag målar freblit i några dagar nu.


Jag väntar mest på att kvällen ska komma så ska jag få provrida häst och sen åka till Simon.

 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards