teambus

Alla inlägg den 18 juli 2012

Av Sara - 18 juli 2012 21:23

Ja i dag jpbbade jag på Färje det var konstigt att komma in i en ny rutin igen klockan åtta började jag i morse och nu är jag trött vill jag lova. Men åh det där dagiset så mysigt tycker jag. Sen ringde en och fårgade om jag kunde jobba nästa vecka så jag måste boka om mina körlektioner för jag ska jobba hela nästa vecka nice nice.

Och nu har jag bestämt med Petra att jag och Simon om han inte har saker och göra ska åka upp till Boden och vi ska plugga en del teori sen lite annat. Ska fråga Kattis om hon och pappa kan motionera Blomma. Men hon ska ju ändå bara gå fyra dagar i veckan så det borde gå annars frågar jag Maria.


Och i dag körde jag henne åh så underbart det va och sitta bakom henne igen. Hon va pigg och glad väldigt het hon fick trava en bra bit i dag. trots tappskon ahr hon ju blvit motionerad men åh vad trött jag är på dessa tappskor. Jag funderar på och skaffa mig ett par sånna där barfotaskor så hon kan gå oavsett om hon tappat en sko de är dyra men i längden kan det vara värt det! För hon måste gå för att kunna bli något så jag tror faktiskt jag ska införskaffa mig ett par. För då kan hon gå trots att hon tappat ett par skor dom är förbannat dyra ja men ändå det är nog värt det. Så ja de kostar 1400 men jag tror verkligen det är värt det!

  sånna skor ska jag nog fan ta och införskaffa till Blomma för att hon tappar skorna en gång i veckan gör mig hel galen!


Och i dag va vi ut med Lilja grimma och grimskaft hon är ju så bufflig och söker trygghet hon oss hela tiden det är skot drygt. Maria hjälpte mig och det gick över förväntatn efter mpnga om och men gick hon snäll bredvid Maria. i morgon ska vi forsätta med grimma och grimskaft och träna henne och stå på gången. Det gick riktigt bra i dag över förväntan faktiskt. Envisa lilla damen det börjar bli häst av henne!


OCh i går fotade vi hästarna och oss själv jag och Matilda bra bilder blev det :D

           

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards