teambus

Alla inlägg den 20 juli 2012

Av Sara - 20 juli 2012 20:21

Den där lilla ett åringen vi har hemma lär sig otroligt fort. Jag avr ut med henne i dag och så fick hons tå en stund på gången. Gick en kort vända med henne i dag för att det regnade gick med henne jag efter som Maria har gått med henne de senaste dagarna. Hon skötte sig exemplariskt testade mig lite men sen gick det jätte bra! Hon gick väldigt segt i dag dock ville inte alls egentligen men hon skötte sig jätte bra. Är så stolt över lilla damen. Det är ritkigt roligt att jobba med henne tycker jag.


Och Blomam fick sina ben avsköljda i morgon ska vi ut och rida och skorna var kvar på fötterna :D Dom mår bra av att vara inne tror jag efter som hon fått behålla skon men åh andra sidan har det bara gått två dagar. Men ja jag håller alla tummar och tår för att hon ska få behålla skon!


Och jag ahr bestämt mig för att det blir nog ett föl unghäst. anlednigen ja dels för att det är kul och jobba med föl och åringar och spännande och utbilda en ridhäst helt själv med hjälp med inridning och sånt så klart men ja ha en alldeles egen. Och dels också att jag har inte råd och köpa en sån häst jag vill ha så utbildad. Ringde på ett föl i dag ett skäck sto hur fin som helst som ja jag hoppas på henne. En skåne häst men ja jag kan inte lämna handpenning här och nu heller utan det är den 27 jag kan göra det så vi får väl se annars kommer jag hålla ögon och öron öppna se om jag hittar någon mer häst. Men jag håller verkligen tummarna för att jag får henne för jag gillar verkligen henne.


Av Sara - 20 juli 2012 09:40

I dag börjar jag 11:30 sista dagen på färje för denna gången åh gud vad jag ville ha det där långvicket. För jag älskar det där stället. Men men ibland måste man faktiskt prioritera och hur ska jag kunna bli något om jag inte pluggar. Men ändå det är färjegårdarna som det handlar om och jag gillar verkligen det stället.


Ja och på tal om skolan i helgen blir det att vara hemma massa häst blir det och sen blir det städning. Jag hatar att städa men det måste göras! Funderar på och göra om lite i lill stugan också och vara där mer. Funderar på hur man skulle kunna dra in internet där. Men sen ska jag skriva en överklagan till CSN ja jag har bestämt mig för att göra det nu blir så trött på att jag måste krångla jävla myndigheter. Allt går it helvete nu känns det som!

Eller ja i alla fall med skola nu måste jag överklaga igen! Förra gången att dom inte godkände mig var helt okej för då var det MINA misstag men va fan åh jävla idioter jag vill släppa en bomb och plana ut CSN!


Och vi ska inte börja med att prata om Borlänge kommuns ekonomi. De är idioter jag skulle kunna flytta härifårn bara Falun skulle duga bra för mig för Borlänge kommun har börjat gå neråt och neråt nej man ta in lite mer svartskallar så blir det bra. Nej nu ska jag vara snäll men så är det ju!


Aja igår så var det någon som böt ut Lilja i alla fall! Det är jag nästan säker på! Vis tällde upp henne på gången med två tunna balsnören på grimman och hon stod stilla och snällt som att hon visste att jaha här ska jag stå nu. Och sen tog vi en promenad och jag avr mäkta imponerad Maria tog henne igår igen och hon gick snällt bredvid Maria jag var imponerad. Vilken duktig häst hon var i går. I dag blir det mer grimskaft och gången träning för henne! Intensiv träning. Vi diskuterade det där med att det räcker med att hålla på med henne i tio minuter varje dag så är hon snart snäll och beskedlig. Det blir grimskaft och gången träning nu varje dag. Och tömkörning blir det också så snart är hon för vangn. Sens ka jag ah tag på en transport och tragla med det också. Ska fårga Bosse och Yvonne om jag kan få låna deras.



Och i dag när jag kommer hem ska jag ringa på den där hästen. Känns kul om jag skulle få henne för åh vad spännande med ett föl ett aldeles eget föl!


Och Blomma tappade igen sko i går håll tummarna att dom sitter kvar i dag med. Men dom håller sig mest upp på baksidan för Lindy är skadad och ska stå inne så det är nog därför hon inte tappat den. Men åh jag hoppas hon behåller skorna på nu! Men jag ska ändå köpa sånna där barfota skor till henne.

   

Jag älskar er mina flickor Bus<3


Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards