teambus

Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Sara - 16 juli 2012 20:56

Ja nu är jag hemma från Tallinn helt underbar resa med två nätter på båt och en natt på hotell.

Och vilket väder vi fick då jätte tur med väder förutom i går då det regnade det var tråkigt faktiskt. men annars hade vi tur med vädert!

Vi satt ute på däck när vi åkte i fredags och såg när vi åkte genom stockholms skärgård och drack öl och grogg gjorde vi också. Helt underbaroch sitta i solen och bara slappna av! Kanske drog jag på mig en lite solbränna också ;) eller ja jag var redan brun men i alla fall.


När vi kom till Tallinn hade vi först svårt och hitta till hotellet. Sen när vi väl hittat dit var det hur fint som helst vårat rum. Och sängen var jätte skön. Sen blev det och vandra ner på stan och kolla lite först hittade vi en väsk marknad med massor med väskor jag tänkte köpa en väska där men gjorde det aldrig. Tur var väl det för när vi kom till ett annat ställe inte långt i från hamnen så hittade vi först en sprit butik där vi gick in och kollade. ja var fanns det INTE en sprit butik i Tallinn undrar jag? halva staden bestod av spritbutiker. Men i alla fall bredvid spritbutiken fanns det en STOR marknad med klder och allt vad det var. Jag och mamma var in dit och kollade där stod det folk och bubblade på estniska och ville att vi skulle köpa saker. Jag käpte en plånbok en röd och sen väska och ett åar solglasögon.


Sen gick vi på gamla stan och kollade viken fantasisk stad Talinn är en halt underbar gammal stad bladat med en ny stad. Vi åt på torget i gamla stan och precis när pizzorna haxde kommit så kom dete n rejäl skur så vi fick gratis pizza där för att dom hade inget ställe man kunde gå in och äta på. Men viken god pizza alltså. Och vilka öl glas man fick. Och det va billigt också.

Sen på lördagen kollade vi runt och gick på stan hela dagen när vi kom tillbaka till hotell rummet så sov jag en stund sen gick vi ut en liten stund igen. Sen fikade vi och sen tog vi oss en grogg sen var den underbara dagen slut.


På söndagen regnade det mesta delen synd nog. Men vi gick på sprit butiker och köpte massa sprit. Inget till mig själv men lite till Pä och lite till hennes Niklas och lite till Simon och sen lite annat. Och colla flaskor blev det!


Ja detta var vår helg åk till Tallinn helt underbar stad inte bara billigt sprit utan en se värd stad!                                                       Här har vi några bilder från våran resa!


Och det blir inget av Supreme han var redan tingad så ja ja det var ju lite tråkigt med tanke på att jag gillar honom jätte mycket. Men men jag tänker vänta nu tills jag har råd och KÖPA en häst inte låna sen köpa! jag har hittat en jätte fina föl och åringar men nja jag vet inte men det skulle vara spännade och kul med det med. Men ja viu får helt enkalt se vad jag köper för häst sen!

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards