teambus

Alla inlägg den 22 juli 2012

Av Sara - 22 juli 2012 22:34

Blomma

Idag så vilar Blomma igen! Hon går ju bara tre dagar i veckan. hon går och står två dagar emellan detta är rekommendationer av vår veterinär och när vi tog i tjejerna i dag så hade det hänt något ovanligt..... eller INTE! hon hade tappat en sko IGEN! suck säger jag bara så pappa och jag diskuterade och nu ska vi köpa ett par barfota skor! det kostar ju lite men det är en inventering som är värt det! så i morgon ska vi åka och kolla om dom har barfota skor på Norelles eller Anderssons som är lokala hästsports affären här.
    Hittade en "billig" sida på nätet och då hittade jag en annan variant av Caravallo bootsen den rosa är simple bootsen och den är tydligen ganska svår och krpnglig och få på. Men sport bootsen är lätta så det blir nog dom där sport bootsen hoppas dom har dom på norelles eller andressons. Annars blir och och beställa ett par sports boots fårn den där sidan jag hittade för på hööks kostar simple bootsen 1400 på den andra sidan kostar sport bootsen 1300 och simple bootsen lika så. Då det är ju ingen pris skillnad på simple och sport bootsen. Så det får nog bli sports bootsen för jag hörde att dom var mycket bättre!


 
Lilja

Tömkörnigen med Lilja i dag gick super bra. Ställde henne på gången i dag så pratade pappa med henne en stund sen stod han bara där med grimskaftet och lät henne stå för sig själv. Hon stod stilla och lyssnade på mig jag kunde till och med flytta på henne. Hon blev lite nervös när jag skulle spänna bukjorden då blir hon lite nervös men vi jobbar på det! Hon blir bättre och bättre för varje dag. Och tömkörnigen gick jätte bra. hon fattar att när jag använder tömmarna och slår lite lätt på rumpan betyder FRAM! och pappa kunde gå snett bakom henne så gick hon själv den mesta delen!
Och i morgon ska jag ut och gå med henne. Lite vattenpölar lite bro träning tänkte jag att vi skulle träna i morgon och att hon inte går på en!
 

Av Sara - 22 juli 2012 12:02

Igår så tömkölrde jag och pappa Lilja först fick hon stå på gången det gick jätte bra. Hon blev lite nervös när vi skulle spänna jorden på selen. Då försökte hon springa iväg men pappa höll i henne och höll henne sällskap när jag borstade och selade henne. Hon var super duktig vi kan ju inte fövänta oss att hon ska stå stilla som en lite ängel hela tiden heller!

Sen gick vi ut med henne en vända när allt var klart! Vi gick på "lilla" vägen och hon kunde gå själv i dag. Men pappa fick gå före några gånger för hon var lite osäker när vi gick förbi Bosse och Yvonne och sen när det kom vattenpölar. Men hon gick inte alls på pappa som hon gjorde innan våra grimma och grimskaft träning har gjort susen på henne. Hon lyssnade också på mina halet och när vi styrde med tömmarna och när jag drev henne framåt med tömmarna. Jag är verkligen jätte imponerad över Lilja hon var skit duktig våran lilla skrutt häst.

Idag blir det och tömköra henne igen men denna gång ska vi gå upp till byn med henne. Våran lilla stjärna som var så duktig snacka om skillnad på henne nu mot innan.

 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards