teambus

Alla inlägg den 11 juli 2012

Av Sara - 11 juli 2012 11:16

Är så trött på detta eviga rengnade nu va fan ska det regna hela tiden för? Jag är så otroligt trött på detta väder nu. Vi har haft besök nu av Johanna och Stefan och deras lille son David. De kom i måndags och stannade tills i går. Det var ett mycket trevligt och roligt besök alltid lika roligt att träffa dom. VI gjorde väl direkt inte så mycket vi pratade och hade det trevligt.


Och hästarna har börjat vara inne på nätterna nu för att det är så lerigt i hagarna. Blomma får svullna ben och hon tappar framskorna hela tiden och så kan vi inte ha det så vi har bestämmt att de ska börja gå inne nu. Jag tror hästarna är ganska nöjda med det. Blomma hade sina BoT i natt och i natt blir det jodopax omslag för hennes ben ser rent utav förjävliga ut. Och sen så vill vi inte att hon ska tappa fler skor är så trött på detta nu och sen ska hon ju tränas för kval också. Så det finns mer än en anlednig till att dom ska vara inne på nätterna måste jag säga. Så kommer hovslagaren och slår på henne den tappade skon i kväll om han inte kommer för sent ska vi ut på en tur skritta och trava lite blir det. För nu vill vi komma i gång med kval och start känns så trökigt att det inte blir något ännu snart blir det banan igen och Lundin ska få kolla på hennes bog också. Hon känns fräch nu i alla fall hon känns inte alls så där tjurig och stel.

  Min fina stjärna


Och i dag va vi ute och gick med Lilja. hon var duktig tränade på halter och lite sånt själva promenaden gick utmärkt! Men när man ska gör i ordnig henne hon hatar när man håller på emd vsnsen sen blev hon sur när jag skulle spänna bukjorden men då höll jag på med bukjorden och selen så hon lungnade ner sig och accepterade att vi höll på med bukjorden. Och sen blev hon sur när vi skulle ha på svanskappan då blev hon sur så då höll jag på med svansen så hon accepterade det med! Sen stod vi på gången och selade av henne då blev hon lite stressad men efter omständigheterna gick det bra!

  Damen med vilja av stål! Hon är mer envis än vad Blomma var som ett åring! Men hon kan bara hon vill denna lilla busa!


Och i går övningskörde jag. Backade för andra gången! Och det gick bra denna gång! Det går framåt i bland glömmer jag vissa saker men jag tog det lungt när jag skulle baka ut från parkaringen och det gick bra men sen missade jag och växla eller något så jag fick ett kärringstopp när jag skulle svänga ut från parkeringen. Och i dag har jag pliuggat lite teori jag har bestämt mig för att jag ska plugga lite teroi varje dag det behövs måste jag säga. Lika logga in på nätet och träna lite varje dag! tränade på nätet i dag det gick si så där. Men jag kommer klara detta jag kommer att få mitt körkort SNART :D. Och herre gud jag ahr beställt mina första körlektioner. oj oj vad kommer dom säga?

  Det kommer inte ta lång tid tills jag slipper denna skylten så jag ahr detd är papperet i handen att jag har mitt körkort! Det känns inte som att det är hundra år bort länge! Snart så behöver jag inte bli runt stjusad på!


Och jag hörde med Lila (Supremes ägare) nästa vecka ska vi åka dit så jag får prova rida ut på honom :D Han kunde bralla lite mera bocka och så men det gör inte mig något. Jag tycker det är skönt att Laila inte skymmer det coh är ärlig att han hittar på massa bus och testar. Hon sa direkt att hon ville att jag skulle komma igen och rida ut på honom så hon vet att jag klarar av han. Det känns riktigt skönt!

  Jag gillar denna kille! tror det komemr gå jätte bra och rida ut på han :D


Och på fredag åker vi till Estland jag länktar skit mycket tills vi ska dit ska bli jätte kul.



Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards