teambus

Alla inlägg den 8 juli 2012

Av Sara - 8 juli 2012 22:00

Jag nämde innan att dom från min gammla klass fårn Gotland ville starta en mail grupp och skicka texter och kommentera varann. Jag tror anlednigen till att jag INTE vill vara med i den gruppen är att jag är så jävla självkritsik jag vill inte visa mina texter för någon. Jag ahr visat dom för mamma och Mariah men ingen annan. Jag var så innan jag gick på Gotland då visade jag inte dom för NÅGON mer än Mariah och då är det bara Kämpa för firhet jag visat för Mariah mamma har fått läsa alla mina texter. Sen så skulle vi lämna in texter och läsa upp för varann mer än en gång i veckan vet ni hur skrämmande det är egentligen? Det är verkigen skit läskigt :O Jag lämnade in något som jag skrivit det är jätte läskigt det värsta jag gjort!

Det som var värst var att lämna in "Kämpa för frihet" Det avr nog värst av allt för den texten har jag skrivit på så länge det har varit "mitt" och jag ahr bara visat en enda inte ens mamma fiock läsa det innan jag lämnade in det till klassen. Jag trodde alla skulle hata det men det gjorde dom inte.


Så hallå självkritiska jag. Jag är nästan aldrig nöjd med en text och lämna in den är ännu värre eller visa den för någon är nästan pinsamt för jag tycker allt är bara skit! Så kanske det skulle vara bra för mig och lämna ut mina tester till någon igen. Och om jag lämnar in kanske jag kan få någon form av skrivlust tillbaka. Hum ja jag får funderar egentligen ahr jag ju skrivit rätt mycket på Izabelle och Kämpa för firhet men vem vill jag läman in dom till? Jag tror det blir Mariah eller något sånt.

  Jag planerar att Izabelle ska få gifta sig

Av Sara - 8 juli 2012 21:30

Ja nu har jag provridit en till häst. Denna gång ett halvblod en stor kille på hela 172 cm hög kille. Hon står i Avesta Krylbo. Vi var där i fredags och provred han en sex åring.

När vi kom dit så möttes vi av Laila ägaren som hade två hästar i stallet Supreme den jag skulle prova och Trubbel hon hade han som backup plan yttefall jag inte skulle klarar av Supreme för han kunde testa lite sa hon.


Han var hur snäll som helst att hålla på med till och med deras hundar sprang runt honom utan att han brydde sig. Han var lite drtg att tränsa drog upp huvudet och höll på lite men det var inte så mycket men efter som han är så stor var det lite drygt men det gick utmärkt. Han var verkligen snäll i stallet.


Sen gick vi till paddocken och jag tänkte utan pall kommer jag inte upp på denna bjässe och om jag ramlar av dör jag. Men det var inte så farligt när jag väl kom upp jag tyckte det inte var för långt ner till marken trots allt. Hagarna låg bredvid paddocken och där gick hans kompisar så när vi kom till en kort sida försökte han lite med mig. Han bockade och stegrade lite jag sa bara Nej du och drev på han och han gick blev lite sur men han gick. Sen gjorde han så lite när vi kom till den kort sidan men jag sa bara nej och drev på han. Men jag tyckte dock att jag red riktigt uselt glömde bort hur man red nästan känndes det som men ägaren gjorde tummen upp hela tiden. Och sen när vi skulle galopperar så skulle man ju så klart dra fram tyglarna som jag alltid gör man Blomma och säger galopp kom jag ihåg det? nej så klart jag inte gjorde. Men sen var SUpreme lite seg i paddocken också.


Men gud vilken mysig häst han var precis den där sorters häst jag gillar lite full i fan i. Men ägaren ville att jag skulle rida ut på honom. Det känns skönt att hon sa det för då döljer hon inte att han är en tuffing utan hon ville se att jag klarar av honom. Det känns super skönt faktiskt. Tror att det kommer gå jätte bra och rida ut på honom han är verkligen en sån häst jag gillar. Så ska höra av mig till Laila i morgon och fårga henne när hon kan för snart åker vi till Tallinn på fredag åker vi dit. Gud vad kul det ska bli.

 

Han känns inte så stor och rida faktiskt!   Fin fina Supreme<3  Här är den andra killen tre åringa Trubbel som var "backup plan"

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards