teambus

Alla inlägg den 13 juli 2013

Av Sara - 13 juli 2013 23:46

Igår så skulle vi bada men vi åkte och köpte en pool till barnen. Vi var hos mamma och pappa jag och Smilla nästan hela dagen. Dom badade i poolen och vi grillade och då vart det inte mycket gjort åt mina pållar eller. Dom såg ut att leva i alla fall.



Idag så sov först Smilla länge till elva sov hon var jätte trött igår kväll. Sen åt vi frukost ute och sen en vända till kupolen. Sen hem till mamma och pappa dom badade lite och åt glass. Sen åkte vi till Simons mamma och pappa och hälsade på. Sen hem till oss åt mat och Hugo fick en ny kompis min grannes grabb. Så jag la Smilla sen tog jag med Hugo och Adrian till bananparken. Sen åkte vi hem till hästarna.


Jag och pappa tog och körde runt långsjön jag red Lollo och han körde Blomma som det brukar vara. Blomma skötte sig exemplariskt som vanligt. Kan man inte säga om Lollo direkt. 

Hon började med att lägga sig på bettet och dra ner huvudet och försöka sticka. Men det fick hon inget för då lyfte jag upp handen och bromsade henne. Då gav hon sig och travade lugnt och jag började jobba henne i dressyren då gick hon skit fint. Sen travade vi igen och då gick hon också på fint. Men sen så började hon takta och det gick jag inte med på så då bromsade jag henne och då travade hon en bit och så fattade jag galopp och då saktade hon av efter några meter och började takta. Då saktade jag av och travade igen men hon forsatte bara takta. Sen skrittade vi en bit men när vi skulle börja trava igen då takta hon och började sparka bakut och försöka bocka. 

Då kan jag lova att elaka Sara kom fam jag tog tag i na och lät na skritta då blev hon skit grinig och sparkade ännu mer och försökte bocka. Men det fick hon inget för kan jag lova. Sen föröskte hon en annan metod blir rädd för allt och försöka trava. Det funkade inte heller jag bara sa till na med att hålla i henne och sitta ner. Då sparka hon lite till. Sen kom vi ikapp pappa då va hon ganska nöjd. Men så skulle vi trava igen och då började hon takta jag bestämde mig på en gång att då går vi resten av vägen hem. Då stannade hon och började backa ner i diket och stegrade och backade lite till. Hon frös fast lite och vägrade gå men jag gav mig inte! Hon skulle skritta hon försökte sticka med mig men det fick hon inte mycket för då tog jag tag i na och sa ifrån rätt rejält då blev hon sur kan jag lova. 


Så nej denna ridtur va inte den bästa. Men hon testade vad hon inte fick och fick göra och ja hon kan testa men jag ger mig då inte. Jag är ju rätt envis.

 Delar med mig av denna härliga sommarbild!

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards