teambus

Alla inlägg den 19 juli 2013

Av Sara - 19 juli 2013 16:07

Idag tar jag ett från en av mina favorit filmer brave. Ni som inte sett den se den! Helt fantastisk film jag älskar den!


"There are those who say fate is something beyond our command. 

That destiny is not our own, but I know better.

Our fate lives within us.

You only have to be brave enough to see it." //Merida i Brave.

 


Kan bara säga att denna film är underbar och alla disney filmer har något form av budskap. Och budskapet i denna film är ju att du bestämmer över ditt eget öde! Och det är så sant. Låt ingen annan bestämma vad du ville eller ska göra! Du gör alla dina val själv oavsett hur idiotiska och hur många misstag du gör har man valt det själv! 

 

Av Sara - 19 juli 2013 15:26

Ja det ska ni veta att denna dam kan sura ihop och då menar jag inte lite heller. Det började med att hon höll på och krångla med att bli lastad hon skulle absolut inte gå på burn idag inte. Men efter lite krångel gick hon in. 

Väl inne på banan gick hon bra i bakspår hon bröt ut lite när hon fick syn på utgången. 

Men sen surade hon ihop rätt rejält och så fort Ronny sa till henne så försökte hon sparka den jävla bitchen fy fan för den där surtanten ibland alltså. Först trodde vi att det var för att hon var trött men nej hon hade en bra puls när hon kom in. Hon surade bara ihop den jävla kärringen. 

Ja hon kan då sura ihop den där apan kan jag lova! Hon är en bitch när hon vill. Men hon är väl sto för inget!

Så nästa gång vi ska åka till banan ska hon ha helstängt huvudlag och sen ska vi köra i lag. För hon har gått klockrent hemma men hon tjura väl ihop när hon inte fick som hon ville då. Inte ovanligt för att vara henne kan jag då lova man är väl sto för inget sa hon.

Sen ville hon inte gå in i burn är vi skulle åka men ett rep på rumpan så gick hon in på en gång. Vi kommer ju åka ofta till banan igen nu så då kommer hon bli van att åka transport. Eller ja hon är ju redan van men hon kommer gå rakt på efter ett tag.

  Lilla damen kan bara hon VILL.


Ja och idag är man ledig är ledig till på måndag då går jag på mitt pass igen. Skönt att vara lite ledig. Idag ska vi in till Säter på crusing det är nostalgi dagarna där. Vi ska dit med mamma och pappa så det blir kul. Idag fick Lollo vila ska rida henne i morgon och då ska jag också tömköra kanske skritta Blomma beror på hur stel hon är. 





Av Sara - 19 juli 2013 10:24

Idag så ska vi till banan med Blomma för första gången på ett år. Det ska bli super spännande och se vad hon går för. Hon är dock tjock men hon har gått ner lite. Jag hoppas vi kan kvala henne i sommar och förhoppningsvis start snart. Hon är i sin bästa form nu hon är verkligen skit fin. Hoppas hon sköter sig på banan nu. Ska hem och fixa henne n   u ska klippa henne i nacken och fixa selen och huvudlaget och lite annat.


Av Sara - 19 juli 2013 09:43

Igår så kom Lisa förbi och fotade mig och hästarna. Och sminkade mig dessutom jag blev nästan som en helt annan människa. Knoppade Lollos man också =). Och vi fick bra bilder på alla tre.

                                                                                       

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards