teambus

Alla inlägg den 12 mars 2014

Av Sara - 12 mars 2014 20:49

Jag kan erkänna att jag är rätt trött. Sover jobbar och är i stallet. Shit varför finns det inte fler timmar på dagarna för så jag hinner med allt jag vill göra? Men man får göra det bästa av det helt enkelt.


Ja Liljas inridning går som en dans. Här är ju envis men hon är så himla duktig alltså. Maria har ridit henne på volt nu två gånger och då har ju hon skött sig exemplariskt och sen igår så gick vi en promenad. Vi gick över den läskiga bron eller ja hon brydde sig inte ett dugg hon gick över den som att hon aldrig gjort annat. Sen hängde jag grimskaftet över halsen på henne och gick bredvid. Det gick jätte bra. 

Så idag bestämde vi oss för att gå upp till paddocken och Maria skulle rida några varv på henne. Vi gick upp inga problem mötte några bilar hon brydde sig inte ett dugg om dem. Hon gick snällt bredvid mig hela tiden. Sen gick vi förbi hästhagar vid långsjö dom var intressanta om hon fick bestämma skulle hon helst gå och hälsa men det fick hon inte. Och sen när vi kom till paddocken så satt Maria upp och red henne några varv i paddocken i båda varven i skritt och trav. Hon rullade över i galopp också fast det inte ens var meningen. Är super stolt över min fina tre åring i alla fall. Snart står det inte på försen jag kan sitta upp på henne.



Och Blomma henne har vi gett rävgift till mat vill jag då lova. Vi har ju bytt foderstat till båda Lilja äter glatt sin mat men inte busblomma. Hon tror vi gett henne gift. Vi ska ge henne alger men dom nej hon lämnar allt och jag har gett henne betfor med då brukar dom äta men nej hon äter det inte hon tycker inte om det. Men jag hoppas hon äter ikväll i alla fall. Nu har jag tat bort algerna men hon får nässlor och nypon med betfor och massa morötter och sen sin vanliga hackat strå och pellets och magnesium. Så jag hoppas hoppas att hon äter nu!


Och igår så körde jag henne för första gången på ett tag det var as kul. Anledningen att jag inte kört henne är att hon blir ju så fruktansvärt het och tills hon får sin örtkur och kan få igång på sin ledvätska ska hon inte mer än motions ridas alltså inte tränas som tävlingshäst. Maria red och jag och Jonte körde damen. Vi skulle bara jogga haha jo där fick jag för att vi bara skulle jogga. För det första visste hon inte ens vad skritt var små travade hela turen det var inte försen mot slutet hon skrittade lite. Men från det vi kom från gården till det vi var nästan nere i backen så små travade hon. Men hon är ju så rolig att köra jag älskar verkligen att köra min tjej kan jag lova.


Är så stolt över mina två bus flickor så det är inte klokt!


"Being deeply loved by someone gives you strength, While loving someone deeply gives you courage."// Lao Tzu


 




Film på när Maria rider henne från idag.


Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards