teambus

Alla inlägg den 17 mars 2014

Av Sara - 17 mars 2014 15:36

min sists är en sak jag måste träna på mycket. Har tappat ganska mycket av den när jag gjorde ett lång uppehåll från ridningen och inte tränat för tränare så behöver jag verkligen förbättra den.

Lika dressyren jag KAN dressyr men jag behöver verkligen frächa upp den. Ska träna för tränare för att liksom frächa upp allt. 

Av Sara - 17 mars 2014 09:03

Igår liftade jag med Lina ut till stallet. Vi red inte hon ryckte en sko på Vilja och jag höll henne sällskap och snackade lite. Och sen var syrran och Peter där också. 

Och Blomma matvägrar fortfarande jag börjar på att bli desperat hon måste ju äta. Innan så lämnade hon bara lite betfor och nässlor men nu dom senaste dagarna har hon bara ätit lite morötter. Helt galet jag vet inte vad jag ska göra men jag ska prova att göra allt till gröt vilket jag gjorde igår hon äter då inte betfor det är gift tycker hon. Men jag ska prova idag att göra allt till gröt och ge henne lite mindre nässlor och mer nypon för nypon brukar dom tycka om. Och sen lägger jag hackade strået på höet. För hackade strået är viktigt att hon äter när hon behöver extra protein och hon behöver ju sina örter också men nej tack säger hon. Så hennes matte provar desperat att hon ska äta men nej tack säger hon. Men hennes lilla syrran hon äter allt hon det är gott med linfröolja och hackat strå. Det är ovanligt att en nordis inte äter men men vad ska man göra.


Och igår tog jag en ridtur på Blomma hon var pigg och glad som vanligt. Jag har ju börjat ridit på ett tredelat bett nu och hon går jätte bra på det bettet faktiskt. kan nog dock inte köra henne på ett vanligt bett för då är hon vrålstark men kanske med käk. ja jag ska testa det. 

Men i alla fall så red jag en vända på henne i skritt trav och galopp. Hon är super i traven nu ligger på lite men när jag ber henne med sätet att hon ska vänta på mig så gör hon det. Och galoppen är helt fantastisk hon älskar det att galoppera. Och när vi red i skogen på väg hem så letade hon efter andra vägar att gå. Haha hon är bra rolig när vi kom till långsjö så var hon på väg mot romme. Och hon ville gå runt långsjö också hon är bra knäpp den där hästen kan jag säga. Jag älskar den där hästen så himla mycket så det är inte klokt. 


Sen när jag ridit så tog vi Lilja idag var hon as dryg på gången. ville inte stå stilla och bara höll på och dryga sig. Så idag så satte vi fast henne på logen när Maria skulle sitta upp faktiskt. Sen ledde jag henne i början efter som hon var som hon var på gången och ville inte stå stilla och så vidare. Men när vi gick där så gick hon på som att hon alltid haft en ryttare på ryggen. När vi kom ner för backen och var på bakvägen så släppte jag dom och Lilja gick jätte fint. Dom travade och rullade över i galopp en vända. Hon är så duktig min lilla häst så det är inte klokt alltså. Snart är det dags för mig att sitta upp Maria ska rida henne lite mera men sen ska jag sitta upp och rida med Maria och Mio. Jag tror Mio är bäst att ta med sig som mentalt stöd för damen för Blomma skulle bara stressa upp henne efter som hon är som hon är när man rider henne. Och Vilja ja henne skulle Lilja kaxa sig mot henne så vi tar Mio i början som mentalt stöd. Och han kan jag då definitivt inte rida jag är för tung för han och dessutom så kommer han och jag inte alltid överrens ;). Men Maria ska rida henne lite till så hon blir van det kan ju fortfarande komma bakslag hon är ju trots allt bara tre. 

  Fina Lilja och Maria när vi var i paddocken.


Och nu har jag äntligen tagit mig i kragen och börjat ändra igen. Det är ett skit göra men det blir ju så himla bra och jag gillar att ändra just nu för jag sitter fast och kan inte fortsätta eller nej jag sitter inte fast heller jag tycker bara inte det blir bra. Fast det blir bra ändå kanske jag vet inte jag är ju så förbannat självkritisk när det kommer till mitt skrivande. Men det blir så jävla bra i slutändan vill jag lova. Jag gillar min berättelse och jag älskar mina karaktärer och dom skrämmer mig lite men det blir så himla bra!

 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards