teambus

Alla inlägg den 31 mars 2014

Av Sara - 31 mars 2014 11:02

Igår så var jag Simon och Maria och Hugo och badade i maserhallen! Det var skit kul. Hugo tyckte det var riktigt roligt vi badbade i två timmar snacka om trötta vi var efter. Så igår så tog pappa hästarna jag åkte inte ut alls igår faktiskt. 


Och i lördags var jag ut med Lilja andra gången med Maria och Mio. De skulle hoppa i terrängbanan som hon byggt uppe i hagen. Lilja skötte sig super när vi skrittade upp mot hagen vi travade lite också och då gick det också bra. Men så kom vi till hagen och ibörjan gick det bra men sen fick hon tokryck och ställde sig. jag åkte på sniskan och var på väg att ramla av men på något sätt fråga mig inte hur för jag har ingen som helst aning om hur jag lyckades sitta kvar på henne. Jag vet inte vad det blev med henne men strgrade gjorde hon så ta tag i ena tyglen och låta henne gå några varav ja det funkade. Ja sen skrittade vi hem efter en stund och då skötte hon sig bra men när jag skulle sitta av gick hon iväg igen. Jobba med nej vadå jobba med jobba emot är mycket roligare sa Lilja och sätter sig på tvären. Nej nu ska Maria få rida henne några dagar igen tror hon ska få rida henne ett tag nu så hon blir van. Jag känner att dels är jag nog för tung och dels så nej jag vet inte blir bättre om Maria får rida henne. Jag kan hålla mig till min andra piggelina just nu. Känns absolut inte hopplöst med Lilja vet att jag kommer kunna rida henne sen men just nu så känner jag att det är bättre om Maria rider henne. Hon är ju inte riden mer än två veckor i alla fall. Så jag har bestämt mig för att Maria ska få rida henne nu så kan väl jag rida henne sen tänkte jag. Och sen är det ju lite så här att Maria kommer forsätta rida henne sen. Jag är ju inte så tävlings intresserad mer än att få Blomma till travet så då kommer Maria få tävla och rida henne åt mig tänkte jag.


Ja Blomma då henne körde jag med Hugo i lördgas hon är ju så underbar och köra jag trodde hon skulle vara lite trött efter att jag körde henne i nästan två timmar på en riktig lång tur. Travade och skrittade men hon var precis lika pigg som dagen före. Hon låg på bettet och ville springa fortare. Hugo och jag avr väldigt rena i ansiktet kan jag ju lova eller inte alls. Blomma är ju så underbar och köra visst hon är rolig att rida men det är inget emot att köra henne hon är underbar att köra hon tycker det är skit kul. Bakom vagn är hon perfekt hon vill verkligen ge allt när man kör henne. Hon är väldigt positiv till allt man gör med henne men att köra henne är roligast. kan inte vänta tills hon får komma till banan igen och visa vad hon går för! Snart snart kan vi åka till banan igen!

  Min lilla snutta när vi var på utställning när hon var två

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards