teambus

Alla inlägg den 26 mars 2014

Av Sara - 26 mars 2014 10:32

Ja mina dagar som arbetslös gör så att jag vill slita mig i håret. Jag blir galen av att vara hemma jag vill ju jobba men men vad ska man göra åt saken? jo söka en jävla massa jobb är vad man ska göra åt saken det är det jag gör! Det och är ute i stallet och fixar i mitt hem. Ibland önskar jag att jag hade en sån där liten sak som skriker då har man något att göra på dagarna i alla fall till skillnad från nu. Men men jag söker jobb och sen håller jag på med min teori för alla jobb jag tänker och vill söka står det.... B körkort krävs B körkort kvävs med egen bil........ gaaaaah jag blir galen på det där så nu rå pluggar jag så jag kan få det där förbannade kortet någon gång. Och dessutom så ska jag klara det på första försöket! Det finns inget annat.. Ja om jag failar så kommer jag inte alls döma mig själv jag kommer inte alls bli besviken.... vi kan ju säga så i alla fall. Men om jag tar det lugnt ignorerar alla och läser igenom alla frågor ja tänker efter och inte stressa genom alla frågor! Så då klarar jag det där förbannade körkortet men det är just det slarva inte med att inte läsa frågorna! Så nu ger jag order till mig själv att LÄSA frågorna och svaren! finns liksom inget annat. Men jag SKA klara det där körkortet om det så är det sista jag gör!


Och ja nu när jag är hemma så har jag varit i stallet typ hela dagarna. Tagit med mig böckerna och suttit hemma hos mamma och pappa och tagit hand om hästarna. Igår var jag där länge och höll på och greja plugga teori gav dom lunch och sen fixa lite annat. Tror jag ska ta och städa i stallet i helgen om jag inte gör det i veckan vill säga.

Men i alla fall har börjat träna på att Lilja ska stå stilla när man ska sitta upp hon vill hjärna gå och det har hänt att hon har stegrat till och med men det säger hennes matte nej om jag säger ifrån. Så igår så höll vi på i nästan två timmar och hon ville verkligen inte alls. Men ja jag satt aldrig upp på henne men hon fattade efter ett tag och jobbade lite med mig i alla fall. Träningen fortsätter ibland vill jag bara slita mig i håret för att hon är så envis! När hon sätter sig på tvären är hon inte rolig. Men hon har sina tillfällen när hon verkligen vill jobba med en men hon tycker inte om när jag envisas att stå stilla inte alls faktiskt. 

Men idag så gick det faktiskt riktigt bra. Först krånglade vi typ en timme men tillslut gick det faktiskt riktigt bra. Med lite äpplen men jag är ganska mycket emot att mata henne och muta hästar till saker men det gick bra tillslut! Så i morgon när vi tränar ska jag ta en hink och lägga i lite äpplen och så ska hon få stå där. Men det tror jag kommer bli bra! Man får tänka lite nytänkande om man ska säga så för att hon är väldigt speciell och envisas och vill inte lyssna så mycket på mig ibland. Men hon är samarbetsvillig när hon vill. Men sadeln som vi har till henne är så extremt obekväm så man nästan svimmar  det är som att sitta på en träbit eller nåt sånt. Men men jag red en liten kort vända på henne skrittade lite bara. Jag hade ojämna stigbyglar skit drygt efter som vi tränade på att stå stilla på uppsittning så då hade jag det. Men jag kan ju också tillägga att jag HATAR och då menar jag verkligen det jag HATAR verkligen den där sadeln. Ska kolla på en på hööks i morgon när dom öppnar faktiskt! en dressyr sadel som inte alls är dyr ska inte köpa en i morgon men jag ska kolla på den i alla fall.

 


Blomma då ja hon är ett jävla krutpaket hon låg på som satan när jag red henne igår. Det var riktigt drygt faktiskt kan jag lova. Hon ligger på och steppar typ hela tiden ibland och sen är hon lugnt igår var en dag som hon låg på hela tiden alltid charmigt.

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards