teambus

Alla inlägg den 15 juni 2013

Av Sara - 15 juni 2013 20:14

Jag var ju till sjuksköterskan i torsdags. Fick ta bort dom resterande stygnen egentligen ville hon ha kvar dom men hon var tvungen att ta bort dom i alla fall. Det var ju ganska skönt tyckte jag men infektion hade jag fortfarande det såg mycket bättre ut än tidigare. Men jag fick fortsätta med penicillin kuren i fem dagar till för att döda infektionen ordentligt. Det är bara att gör det men det är ju inte så kul. Hade hoppats på att slippa för min mage är ganska dålig av pillerna men det kan jag ta.

Så ja det är ju på bättringsvägen jag kan rida nu i alla fall ska ut och skritta Lollo på tisdag och antagligen Blomma med.

  Detta var såret innan vi åkte in när jag kom in till mamma.   när jag sytt igen det typ dagen efter eller nåt  När min fot svullna upp och jag fick infektion

  Tredje dagen på penicillin kuren   Innan jag fick ta bort alla stgnen

  Ser ut så här nu

Av Sara - 15 juni 2013 15:16

Nu börjar sommar rean och ja jag köpte en present till Simon i år fick han välja själv vad han skulle få. Så det fick bli en serie och två skivor sen beställde jag en sak till mig som va efter längtat och på rea =).


Och i går jobbade jag min första natt. Det var en enkel natt måste jag säga fast jag hade svårt och sova som fan. Men det var två mysiga tjejer som jag hade på kvällen vi spelade spel och tog det lungt för det mesta. Sen fick jag till min lycka veta att det finns barn och fritids program för vuxna. Jag blev helt överlycklig kan jag erkänna!


Och igår bleb Blomma vaccinerad så då ska hon få ta det lungt i fem dagar tänkte att hon skulle vila över helgen och på måndag skrittar jag kanske ut henne för att hon behöver få komma ut och röra på sig och på måndag kommer också hovslagaren till Lollo och Blomma.

  Så här blir bilderna med min sytemis :( saknar att han en


Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards