teambus

Alla inlägg den 28 juni 2013

Av Sara - 28 juni 2013 21:29

Ja i dag så sov jag först länge för jag va dö trött i går kväll. Sen så käka jag frukost efter ett tag ringde mamma mig. Vill du hem till stallet.

Så vi åkte till dollar köpte lite grejer sen hem.


Jag Tog Lollo först. Och jag kan ju säga så här först jag kan ha mina stövlar igen :D. Snacka om att jag blev glad då jag kunde ha dom igen. Jag har varit så svullen i foten och betet så jag omöjligt kunde ha dom på mig innan. Men i dag så fick jag äntligen på mig mina älskade stövlar.


Lollo stod som vanligt som ett ljus på gången hon kollade in i "nya" stallet för den dörren stod öppen för nu har pappa börjat fixa där. Sen så stack vi ut på en tur hon och jag. Hon var först livrädd för bron ville inte ens gå i närheten av den. Men sen så gav jag mig inte jag skänklade på henne och petade henne med spöt. Hon vände och ville inte alls gå först. Men sen efter många om och med gick hon över med staplande steg. Massa massa beröm. Allt gick toppen sen hon blev lite fel i hovgården men inget som man inte kunde hantera. Sen travade vi lite i skogen gud vad bra det gick hon gick på med pigga steg och tyckte det var kul att få trava.

Är jätte nöjd med Lollo idag hon gick så himla bra är speciellt nöjd över att få henne över bron ska få över henne helt obekymrat så är det bara!


Sen tog jag Blomma på en tur. Hon gick så himla bra en kortare jogging tur blev det på damen och hon skötte sig utmärkt som vanligt bakom vagn. I morgon ska jag köra henne på rakbanan mellan hedgårarna och ha ett tidtagar ur med mig och se hur fort hon kan springa.


Är så nöjd över mina prinssesor idag så det är inte klokt åt det. Lever på det idag kan jag säga och att jag fick på mig mina stövlar!

  Mina prinsessor <3

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards