teambus

Alla inlägg den 19 juni 2013

Av Sara - 19 juni 2013 23:21

Jag började jobba klockan åtta i morse. Vi hade midsommar firande på dagiset. Det var okej det har varit fint väder ute i dag också. Sen när jag slutade fyra så cyklade jag till kupolen och träffade Pä och Niklas och Timån på en gång. Jag har börjat cykla nu såret läker men om jag anstränger foten för mycket blir den super svullen! Sista dagen på penicillin kuren idag hoppas att infektionen ger sig så jag slipper mer penicillin. 


När jag träffade Pä Niklas och Timån på kupolen åkte vi hem till mig och då hade jag fått ett brev. Gissa var jag hade fått? MIN KAMERA :D. Jag blev helt överlycklig så vi åkte till tjänaängar och hämtade min fina kamera så i morgon ska jag fota med den :D. Ska be Lisa eller någon frivillig fotograf fota mig och hästarna midsommar bilder eller nja mer sommar bilder tänkte klänning kanske eller något annat tänkte fråga Lisa vad hon tycker.


Sen så åkte vi ut till stallet och jag skrittade Lollo första gången. Hon var skit duktig hon tittade lite omkring sig men gick på i en lungn takt! Vi skrittade en kort vända bara idag. Sen så fick Pä, Timån och Niklas rida och hör och häpna jag fick Simon att rida :O:O.


Sen skrittade jag Blomma en kort vända ska ut och köra na i mon och skritta Lollo längre.

  ÄNTLIGEN har jag blivit med systemkamera igen :D som jag längtat :D   Jag och Lollo. Hon va så fin <3   Timån och Lollo

  Niklas och Lollo

  Pä och Lollo

  Mannen i mitt liv och Lollo <3


Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards