teambus

Alla inlägg den 4 augusti 2013

Av Sara - 4 augusti 2013 18:18

Igår så kom jag hem från jobbet och hade faktiskt sovit hemma det var så skönt att vara tillbaka på nattviolen. Då kan man sova. Men så åkte jag med mamma och pappa och Peter till Rättvik. Pappa och Peter var till travet och jag och mamma gick på stan och jag köpte en klocka. Det var bra att köpa en klocka för då slipper jag kolla på klockan hela tiden på mobilen. Det är speciellt bra på jobbet för där kan man inte ha mobilen hela tiden.

Sen efter jag varit i Rättvik så åkte jag in till stan och träffade Mariah vi var och kollade på monsters University den va riktigt rolig faktiskt. 


Och sen åkte jag ut till mamma och pappa och red Lollo på en skön ridtur. Jag älskar sommar kvällar man kan rida ut när man vill. Lollo skötte sig jätte bra på vägen bort hon var jätte fin i traven tappade inte bakbenen så mycket när vi travade. Men så var vi på väg hem och hon stressade som tusan och då började jag jobba med henne för att hon inte skulle stressa sönder sig. Då blev hon arg på mig och kastade sig ner på åkern och vägrade gå. Så jag va tvungen att sitta av och gå med henne. Sen satt jag upp igen och då lugnade hon ner sig lite. Hon kan stressa som fan när man rider ensam och vill inte gå lite då och då. Och när man begär för mycket av henne så blir hon skit sur. Ja den damen kan verkligen sura ihop!

   Klockan jag köpte :D  




Och idag har jag städat och fixat. Har satt upp tavellister och lampor och diskat och satt upp lampor. Jag måste skaffa mig ett par till skarvsladdar. I morgon ska jag städa i sovrummet. nu på kvällen ska jag ut och gå en vända också. Sen har jag varit och firat Benjamin en vända också ska ha han i morgon.

          Tyckte det blev så bra :D


Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards