teambus

Alla inlägg den 24 augusti 2013

Av Sara - 24 augusti 2013 16:30

Någonstans på vägen så har travet blivit så mycket mer roligare och mer spännande än ridningen. Ja visst det är kul och rida. Men det är något med att sitta bakom en häst när dom ger allt. Och dessutom så känns det som att jag KAN detta som att detta är jag bra på. Jag är bra på att bygga hästar från vagnen och träna trav hästar. Så någon stans där på vägen så Blev ridningen inte lika betydelse full som att träna trav häst. Jag rider för att det är kul inte för någon tävling eller något. Kanske är det för att jag blivit av med så många hästar? kanske är jag intresserad av trav för att det är just Blomma och Lilja? Kanske är jag intresserad av trav bara för att dom två betyder allt för mig? Men nej det skulle kunna vara en annan häst och jag hade ändå tyckt att det var det roligaste som finns. Sen jag var på praktik hos Kjell O och fått köra fina hästar så har jag tyckt att det varit fantastiskt. Det är trevliga människor och glada människor och sen bara stämningen på travbanan är något helt annat än på en tävlingsplats inom ridningen. 

Så klart jag gillar att rida men Det är inte lika kul att rida längre kanske är det just för att jag blivit av med så många hästar? Ja det är nog det och sen att jag måste utbilda som hela tiden. Men dröm häst min dröm ridhäst är en som är utbildad som jag bara kan sitta upp på och rida utan problem. Som går över allt. Som är snäll och trevlig en helt okomplicerad häst ja då kanske jag skulle bli intresserad igen. Men nu känns det bara meningslöst att rida hästar som är halvdana och inte kan som jag måste utbilda för att ens komma någon stans med,

Att rida Blomma är annorlunda hon motions rider bara vi rider ut i skogen och har kul. Och jag rider henne kanske ja varannan vecka eller nej två gånger i månaden det är max. Jag gillar att köra henne jag älskar att köra henne hon älskar att bli körd det är det roligaste jag vet. 

Så någon stans där på vägen så blev travet så mycket mer betydelsefullt än ridningen jag vet inte riktigt hur det gick till. Men jag älskar travet det har blivit sån stor del av mitt liv att jag aldrig kommer ge upp det.

 


Jag har bestämt mig för att lämna tillbaka Lollo också av olika skäl jag mår inte så bra över det men just nu klarar jag inte det.

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards