teambus

Alla inlägg under augusti 2013

Av Sara - 11 augusti 2013 15:04

Ja just nu så har jag rätt mycket på gång i mitt liv. Jag har gjort ett stort misstag med Lollo och det Får bara inte hända igen. Jag bara nej jag tänker inte skriva ut det här. Men det får inte hända igen och jag nej jag vet inte allt annat som pågår just nu. Jag har försökt att hålla leendet och modet uppe men ibland måste man säga nej också-

I vanliga fall hade jag antagit utmaningen och tänka aja sned steg men jag  nej jag vet inte. Just nu känns det som att jag inte kan rida eller göra något alls. För jag misslyckas med allt jag gör i alla fall. Jag kan köra ja det kan jag men Blomma är så positiv till körningen så det är enkelt det är som att sitta med och åka. Visst att hon kan vara stark ibland men thats it. En stark häst är inte så svårt att hantera om man säger så. Ja jag vet inte vad jag ska säga än att just nu å känns det som att jag inte kan rida alls. att köra häst känns mycket roligare. För är känns det som att jag kan och det är så kul när Blomma verkligen ger allt när man kör henne.


Sist jag körde så körde vi i vatten pölar och denna människa glömde sina körbyxor så jag blev pissblöt. Men gud vad kul det var! Hon fick bestämma farten själv och hon gick skit bra. Och för första gången gick hon gå under viadukter hon brydde sig inte alls om dem och en av dom åker det tung trafik över konstant. Och det låter jätte mycket hon sprang på kollade knappt tvekade inte ens. Jag var så glad och så stolt över henne då. Jag behövde den körturen då för att veta att jag är bra på något i alla fall.


Och igår så var jag och hämtade Sture för mamma och pappa är borta det är helt underbart att få ha han
:D vi var och hälsade på Elin och hade myskväll han och jag och cyklade hem. Han låg i sängen med mig och sov och vi kom nyss in från en långpromenad. Nu ligger han bredvid mig i sängen och sover :D. min fina hund <3

 

"People don`t cry because theyre weak it`s because thy`ve been strong for too long"// okänd

 


Av Sara - 9 augusti 2013 10:25

Idag är man lite seg. Fick byta mitt pass så ikväll blir det sista natten på nattviolen :-(. Jag gillar verkligen att jobba där det är ett underbart ställe. Skulle ha jobbat i morgon men så fick jag veta i morse att jag skulle få byta i alla fall det var riktigt skönt faktiskt.
Nu sitter jag hos mamma och pappa och ska ut med Blomma lollo och Lilja har inte bestämt om jag ska rida båda eller om jag ska köra och rida. Dunkar musik för fullt och inga grannar kan höra :-D

Av Sara - 7 augusti 2013 12:50

Igår så tog jag och Lisa oss en tur på Blomma och Lollo. Blomma fick bli riden på ett phelam bett med pulllarnosgrimma. Hon skötte sig jätte bra. Det var fint när vi red ut lite moln men det var ingen fara. Vi tog det lugnt travade lite och så mötte vi kusinen och tog sällskap av henne en bit på vägen. Men sen när vi kom till Hovgården andra vändan började det mullra bakom berget och då fick vi bråttom kan jag säga. Men ingen ide att stressa upp sig men vi blev lite skitnödiga kan jag säga. Speciellt Lisa som är lite rädd för åska. Så när vi var i hovgården så märkte vi knappt av åskan det va långt bort. Men sen kom vi till byn gissa vad som kom nästan över oss då? Jo åskan så klart! Så ja vi var tvungna och skynda oss hem!

Hästarna fick sova inne i natt också jag sov hos Lisa så vi åkte och släppte ut hästarna i morse. ska ut ikväll och skritta hästarna det behöver dom. Och tömköra Lilja ville inte göra det i spöregnet igår.

Av Sara - 6 augusti 2013 11:46

Jag vil ha ett nytt träns till Lollo sen ska jag köpa en ny vinterjacka och en fleecetröja till jobbet. När man är ute måste man ha rejäla kläder och jag vet ju att hööks kläderna är rejäla så jag ska faktikst köpa en av deras jackor!

              Hon ska också få en ny grimma för damen har av sig grimman i hagen jämt! Nej ingen grimma i hagen för henne! en sån där tröja har jag letat efter hur länge som helst och nu har jag hittat en! Men vilken av jackorna älskar den svarta! Och vilken av tränsen tycker ni?

Av Sara - 6 augusti 2013 11:29

Jag har funderat lite på hur jag ska  göra med utbildning vad jag vill jobba med och så där. Sen jag började som timvikarie inom utbildningssektorn så har jag verkligen gillat det världens bästa jobb. Jo visst det finns vissa dagis som är bättre än andra så klart det finns. Men jag har funderat på om jag vill bli förskolelärare eller om jag vill bli mellan stadielärare. Jag älskar att jobba med småbarn och jag älskar nattviolen att jobba natt passar mig men hur blir det då när jag får egna barn? Och om Simon får nattjobb också? Då kan jag inte ha dom på dagis på natten för jag jobbar där. Fast jag har sagt hela tiden att om jag ska eller när jag blir lärare heter det så ska jag i alla fall inte jobba i Borlänge jag vill kunna välja vilket dagis som helst åt mina barn så jag kommer nog jobba i Säter Falun Ludvika Gagnef i så fall. För då behöver man inte träffa barnen hela tiden så fort man går på stan. Men det är just det vill jag jobba med små barn när jag har det själv? jag har inte bestämt mig ännu om jag vill det men jag vill jobba med barn det vet jag i alla fall. Men jag skulle kunna bli personlig assistent också men jag vet inte. Det jag vet just nu är att jag ska fortsätta som vikarie och satsa på körkort och till hösten måste jag söka några kurser så jag kan gå på högskola sen det är det jag vet.



Och mitt skrivande då. Ja det har gått segt ett tag för jag måste ändra och kolla igenom och ändra igen men nu blev jag sugen på att sätta mig och fixa med ändra namn och så vidare. Allt för att slippa städa det där kuse jag kallar sovrum. Det är kul och ändra men det går segt och jag är super nöjd med namnen tycker dom passar mycket bättre in nu än innan. Ska konsultera mitt bollplank också men jag blev skit nöjd!

   

Av Sara - 4 augusti 2013 18:18

Igår så kom jag hem från jobbet och hade faktiskt sovit hemma det var så skönt att vara tillbaka på nattviolen. Då kan man sova. Men så åkte jag med mamma och pappa och Peter till Rättvik. Pappa och Peter var till travet och jag och mamma gick på stan och jag köpte en klocka. Det var bra att köpa en klocka för då slipper jag kolla på klockan hela tiden på mobilen. Det är speciellt bra på jobbet för där kan man inte ha mobilen hela tiden.

Sen efter jag varit i Rättvik så åkte jag in till stan och träffade Mariah vi var och kollade på monsters University den va riktigt rolig faktiskt. 


Och sen åkte jag ut till mamma och pappa och red Lollo på en skön ridtur. Jag älskar sommar kvällar man kan rida ut när man vill. Lollo skötte sig jätte bra på vägen bort hon var jätte fin i traven tappade inte bakbenen så mycket när vi travade. Men så var vi på väg hem och hon stressade som tusan och då började jag jobba med henne för att hon inte skulle stressa sönder sig. Då blev hon arg på mig och kastade sig ner på åkern och vägrade gå. Så jag va tvungen att sitta av och gå med henne. Sen satt jag upp igen och då lugnade hon ner sig lite. Hon kan stressa som fan när man rider ensam och vill inte gå lite då och då. Och när man begär för mycket av henne så blir hon skit sur. Ja den damen kan verkligen sura ihop!

   Klockan jag köpte :D  




Och idag har jag städat och fixat. Har satt upp tavellister och lampor och diskat och satt upp lampor. Jag måste skaffa mig ett par till skarvsladdar. I morgon ska jag städa i sovrummet. nu på kvällen ska jag ut och gå en vända också. Sen har jag varit och firat Benjamin en vända också ska ha han i morgon.

          Tyckte det blev så bra :D


Av Sara - 2 augusti 2013 20:52

Ja det är vad jag varit hela dagen. Simon åkte till England idag. Han åkte mot Arlanda runt nio eller vad det nu var. Och samtidigt som han åkte så bad jag mamma komma och hämta mig så jag kunde åka ut till stallet.

Red ut med Kattis och springen idag. Lånade hennes dressyr sadel och den är ju så skön jag vill ha en egen sån. Och den låg bra på Lollo.
Vi red runt nybro lollo var jätte duktig vi travade lite idag men när hon blir trött tappar hon bakbenen och sprätter med dom. Men hon bar sig riktigt fint där stund tals. Men om hästen sprätter med benen som hon gör så kan dom få ont i ryggen om man inte rider ihop dom. Det var så det vart med Häxan. Och Lollo slår ihop sina bakben så jag ska börja rida med boots bak har fundera på det ett tag nu. Sen ska jag köpa ett nytt bett till henne ett rakt d ringat bett ska hon få av mig. Hon gillar inte delade bett.
Sen när vi kom hem svampa vi av hästarna och kattis tömkörde vår egrn huligan som tror hon är född på två ben envisa jävla två åring!

Sen efter vi hade varit i stallet så följde jag med syrran på turne och handla lite. Nu sitter jag på jobbet läser häst tidning.

Av Sara - 1 augusti 2013 21:54

Ja i går så blev det barntomt på jobbet och jag fick jobba dag idag väldigt ansträngde med tre personal på tre barn eller inte. Jag är extremt trött hela tiden också det är skit drygt. Så orken har väl inte varit på topp nu på senaste tiden har inte orkat med mina tre hästar. Jag är helt slut körd jätte jobbigt jag sover och sover men ändå blir jag inte pigg. Så jag ska höra av mig till en läkare för att göra blodprover. Men jag kan i alla fall utesluta diabetes för jag hade bra sockervärde. Jag gissar på dåliga blodvärden men vi får väl se ska ringa läkare i morgon och prata med dom. För jag är trött på att inte ha energi till något. Jag vill ju rida och köra och tömköra men när jag blir trött tappar jag humöret på två sekunder. Speciellt på Lilja som står på bakbenen.


Igår var jag ut med Blomma en vända först ville jag inte så jag ångrade mig. Och det var jag glad över att jag gjorde. först joggade vi en vända och sen blev det lite backträning. Och sen ökade vi takten och jag skrattade som en galning fråga mig inte varför men jag skrattade så jag började gråta och hade grus i hela munnen. Och sen när vi var på väg hem så grät jag för att hon är så himla fin min tjej. Och jag hade grus i hela bhn vilket inte är så ovanligt om man säger så. Men hon va så himla duktig att jag blev så imponerad av henne min tjej hon kan hon.


Idag körde pappa med Kattis. Det gick bra dom tog en joggingtur. Och jag har börjat sätta igång Lollo igen efter lite vila. Jag har varit slut så jag knappt orkat med Blomma och hon går först men nu måste jag börja igen. Jag vill verkligen hålla igång henne och rida henne men orken har inte funnits. Men nu tvingar jag mig själv till att orka.

 Mina tjejer <3

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards