teambus

Alla inlägg den 19 januari 2013

Av Sara - 19 januari 2013 01:27

Så här klockan halv två på natten så kommer jag på massa filmer som ni borde se. Jag tittar på mycket film och följer många serier. Här har ni några som jag tycker man borde se.

 

Sons of Anarchy - Denna serie är om ett biker gäng och jag älskar serien. Är på sesong tre nu såg på den först med Simon men han tröttnade så då började jag titta själv. Och nu kan jag inte sluta titta sesong två slutade jätte spännande så jag kunde inte sluta titta. Och inte nog med att serien är super bra så är en av mina favorit skådisar med! Charlie Hunnam är med i serien och han är helt totalt underbar. Och inte nog med det så gillar jag Opie han är lite min smak på killar Simon likande lite så där skäggig så där underbar precis som min Simon   

 

Green street Hooligans - Är Charlie Hunnam med i och Elijah Wood båda två helt fantasiska skådisar. Filmen handlar om fotbolls huliganer. Och ja men tror det kommer vara mycket fotboll men tro mig det är det inte och filmen är väldigt brutal men så jävla bra måste jag säga. Den filmen är nästan ett måste se innan man dör grej.

     

Sagan om ringen trilogin - Behöver man ens säga vilka som är med i denna film? stjärnor som Olrando Bloom och Elijah Wood är ju bara några av dom. Det är ju JRR Tokiens böcker filmatiserade av den underbara Peter Jackson! Dessa filmer har inspirerat mig mycket det är dessa filmer som får en att vilja skriva fantasy. Det är dessa filmer som får en att vilja leva på den tiden. Man ska se exdended adition dom är fyra timmar långa men fyra timmar av underbar bara underbat och helt fantasisk känsla från början till slut. Skratt tårar allt på samma gång.

 

Seabiscuit -En underbar häst film om den legendariska hästen seabiscuit. Tobey Maguire spelar jockeyn i filmen opch han gör det så himla bra också. Filmen är så mycket mer än en häst film det är inte den där kassiska leva lyckaig med sig häst i alla sina dagar utan det HÄNDER saker i filmen! Och det är inte bara om hästen det är om människorna i filmen och deras öden och hur dom hanterar vissa saker som hänt just dom. Och Det är just det som gör filmen så underbar att det är ingen liten flick häst film som dom hittar en häst i skogen eller något likande! Denna film är helt underbar!

 


Detta är bara några filmer som jag tycker alla borde se har en hel del mer som jag gillar. Men jag ska nog sova nu. Kommer på massa mer men det kommer mer sen!



Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards