teambus

Alla inlägg under juni 2013

Av Sara - 12 juni 2013 14:34

Jag har suttit fastklistrad nu ett tag framför SoA bara väldens bästa serie snart har jag tittat klart på säsong fem.  Och myrorna är mindre efter att en kille kom och sprutade för dom igår. Och i dag blir jag nog av med stygnen som jag längtat. Och i går var vi och hämtade ut min stövel. Lycka kan jag säga och snyggt blev det dessutom! sen va vi duktiga på och skaffa ett pass till mig. Och i morgon ska jag jobba natt det blir nice nu behöver jag inte sitta hemma och pilla mig mellan tåran och inte kan göra något heller gud så skönt!


Och i morgon kommer hovslagaren till Lollo och Blomma. Jag kommer vara helt slut när jag kommer hem på fredag men jag lär ut till stallet vid nio för då ska veterinären komma ut och vaccinera pållarna. Sen ska jag ut och skritta på Lollo och köra Blomma så förhoppningsvis nästa veka ås ska vi köra snabb jobb med henne.


Nu börjar det gå åt rätt håll igen och nu kan vi fortsätta med Lilja också när handikappade tanten kan gå igen!

  lagningen av stövlarna blev bra :D   kommer få ett fult ärr!   Lollo passade i grimman jag fick av Maria till Ferdinand :D  Min bus flickor <3

Av Sara - 10 juni 2013 10:21

Ja det är vad vi har i vår lägenhet myror precis ÖVERALLT! det är skit drygt att vi har myror överallt!

Hoppas dom kommer och besprutar snart så jag slipper skiten död död åt dom jävlarna säger jag!

Idag blir det läkarbesök i alla fall ska lägga om såret och kolla om jag kan få ta bort resten av stygnen. Gud vad såret kliar kan jag lova det kliar som fan är på väg att bli tokig!

Sen ska jag hem och köra Blomma med Emma :D och borsta på Lollo och kolla om hon fått nå skador eller nåt. Ska nog ställa litta bus Lilja på gången också!

Av Sara - 9 juni 2013 20:17

Sitter och ändrar igen eller ja det har jag gjort nu en vecka sen jag bestämde mig för att byta namn på hälften av mina karaktärer i kämpa för frihet. Tror inte ens det är titeln på berättelsen heller eller jag vet inte jag ska skriva klart först sen kan jag bestämma titel just nu heter den i alla fall kämpa för frihet. Har i alla fall kommit till sida 56 av 75. Men det är ju inte 75 hela a4 sidor skrivna det är det inte.

Men jag kan ju säga att det är ett evighets göra för när jag väl har ändrat på något så kommer jag ändra igen och läsa igenom igen och igen och jag kommer aldrig vara helt nöjd! Men bra blir det i alla fall speciellt med som nya namnen.

 


Och i dag har vi haft besök för världens bästa pojkvän fyller år idag grattis till han <3

 


“True Love has no limits”


Av Sara - 8 juni 2013 18:33

Idag så har vi vart på kupolen jag och Simon och köpt matta och kruka och ett linne till mig och en väst. Snyggt som fan! I morgon fyller min älskade sambo år och vi hade besök igår va folk hans farmor och farfar kom och mina föräldrar. I morgon kommer hans mamma och pappa och gänget det blir nog bra.


Efter kupolen så åkte jag hem till hästarna och körde Blomma och ställde Lollo på gången. Började med Lollo hon är go den där tjejen. Hon va lite nervös på gången men hon stod stilla och hon hade inte en skråma på sig förutom en på nosen som hon har sen förut. Men hästarna har varit snälla mot henne tack och lov. Hon behöver muskler på ryggen såg jag men med tömkörning och lite annan träning så blir det bra! Men först och främst ska jag skritta henne och sen kan vi börja jobba lite med men först och främst sko om henne! Sen kan jag börja tänka på att rida. Funderar på vilket bett jag ska rida på ska nog testa ett tredelat med remontnosgrimma och om hon är stark ute i skogen tar jag ett phelam med delta. Men vi får se ska först och främst testa det tredelade kanske jag provar ett helt rakt också. Men det är något jag får prova mig fram till hon är riden på ett phelam innan men jag vill rida på ett svagare men om det inte går så går det inte.


Och i dag körde jag Blomma. gud vad jag längtat efter det! Hon var lite slö  i början och jag satt med långa tömmar och filosoferade över livet. Men när vi kom upp för backen blev det fart på henne. Vi joggade lite lätt idag bara inget ansträngande men när vi kom till ett ställe där vi brukar trava lite fortare så ville hon springa! men jag sa nej då surade hon först ihop och krånglade med huvudet men sen gick det jätte bra.


Fick för den delen ett sms av Ferdinands ägarfe idag och hon sa att jag hade hans grimma som det stod hans namn på. Men den fick jag aldrig med dom läder grimmorna jag har med namn på är blommas! Och sen ska jag ha en som det står excellent queen på. Jag kan erkänna att jag saknar Ferdinand en hel del faktiskt! Men det blev som det blev men jag blev så besviken! Men med Lollo vet jag att det inte kommer bli som med Ferdinand!

  Mina prinsessor

Av Sara - 7 juni 2013 17:49

Nu ahr jag varit till läkarhuset igen man börjar på att bli stammis där! Har fått tagigt bort varannat stygn som ville inte plcoka borta alla utan dom va tvungen att ta varannat för det va var som satt under stygnen och "tryckte" och ville ut. Så nu har jag fått bort några i alla fall det känndes inte ens när hon plocka bort dom inte heller när hon tryckte på såret. Men det kommer ta ett tag innan mitt ben är helt bra hon tyckte jag skulle vara ledig från jobbat tills min pnecellinkur är slut. Suck säger jag bara hatar att sitta hemma och sen har jag ju inte kunnat göra något med hästarna heller. Men i morgon ska jag ut och köra Blomma =).


Och jag kan ju berätta lite om Lollo. Hon är 12 år ett varmblodsto. Jag fick tag på henne via min kompis hon ringde mig nästan samma dag som det va bestämt att Ferdinand skulle åka. Det va panik Lollo va misskött och hon behövde någon som kunde ta henne. Jag bara ja han åker ju på torsdag så vi kan hämta henne då. Så då avr det bestämt jag skulle ta henne på foder. Anldenigen till att hon inte kunde ta henne var av ekonomiska själ. Och hon ville inte ta bort en helt frisk häst heller. Lollo är utbildad i dressyren och kan hoppa bra. Så jag behöver inte lägga ner någon tid på utbildnig men en del tid på att få henne och stressa ner skulle jag tro.

När vi åkte och hämtade henne så vägrade hon gå in i transporten hon stegrade och höll på. Men efter en lite tålamod och mat och massa lungn hade vi helt plötsligt in henne i transporten.

Ihopsläppet var hur lungt som helst lite spring men inte så mycket sparkar eller något sådant. Hon blev en i gänget väldigt snabbt faktiskt.

Men hennes fötter måste göra något åt ska ringa hovslagare på måndag tror det blir Ronny efter som Blomma ändå ska skos om men då måste jag veta vilket storlek hon ska ha på skorna. tror hon har tvåor skulle jag tippa på faktiskt!

  Hon är förvånasvärt fin i kroppen måste jag säga! trodde verkligen att jag skulle få hem ett spjälstaket!  Men ja som sagt fötterna är verkligen hemska!

Av Sara - 6 juni 2013 20:29

Nästa år tänkte jag betäcka Lollo i år är inte ens ett alternativ! efter som det är för sent att betäcka i år och dessutom behöver hon stressa ner! Men en hingst som jag gillar är Granadino XXIX en PRE skimmel!

       

Visst är han snygg? gud vad jag gillar denna hingst!

Av Sara - 6 juni 2013 19:49

Har hittat lite saker jag vill ha till både Lollo och Blomma! Och lite till mig!

  Gillar detta träns sååååå snyggt!   Allvarligt denna dressyr sadel är den skönaste jag ridit i  Till BLomma ett pullar träns! sätta igen munnen på en tror jag har ett hemma!

  Kör jacka vill jag ha!

  En körhjälm vill jag ha!

Av Sara - 6 juni 2013 18:08

Ja nu är man med häst igen! Blev av med en och fick hem en på mindre än en vecka.

Dom skulle ju komma med henne i måndags men då fick dom inte in henne i burn.

Men idag hämtade vi hem henne! Trodde att vi skulle få hem ett spjälstaket men hon va normal i hullet men hennes fötter såg förjävliga ut!

Lite på bakbenen fick vi räkna med hon stod på bakbenen och kastade sig ut. Men sen så efter många om och men så matade vi in henne hon gick in och åt maten och var helt lungn när vi stängde luckan!

Det var inte mycket tjafs i hagen hellet när vi släppte ihop dom!

Detta kommer nog bli bra! Jag vet ju att Anna inte bara kommer och hämtar hästen i alla fall!

 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards