teambus

Alla inlägg den 30 maj 2012

Av Sara - 30 maj 2012 22:41

Ja det är vad man kan säga just nu om mig. Denna vecka har varit intesiv har egentligen inte gjort så mycket eller ja jobbat! Jag har ju inte gjort så mycket med hästarna efter som Blomma är skadad eller ja mer vilande!

Har jobbar på gylle hela veckan igår var det öppnig jag avr skit nervös men jag kom i tid och jag lyckades koppla ur telefonen och öppna alla dörrar. Och ja alla barenen var så goa förutom att en spydde på förmiddagen men ingen magsjuka men ja han spydde när jag hade han i knät..... Ja det var ju inte så trevligt.

Men direkt när jag kom hem till SImon i går satte jag mig ute en stund för det var så fint väder men då var jag på väg att somna i solen så jag gick ner på hans rum och sov en timme typ. Ja så trött var jag.

I dag avr det ett pass från halv åtta till halv fem. Inte alls många barn men jag shit va trött jag var och i dag är jag så trött på allt som har med barn att göra så jag vill spy. Och i mon ska jag också jobba på plogen i tjänaängar..... Ja det kan bli ....... kul. börjar i alla fall klockan halv nio!


Blomma ska jag sätta i gång på söndag tror jag! har inte bestämt mig ännu om lördag eller söndag. Vi får se hur jag gör! eller om jag ska börja på måndag! men bara skritt bredare brösta och inga backar eller ja luite backar svårt att undvika! men plant i alla fall.....


Och i bland blir jag nej varför blir jag ens förvånad?!


Och i morgopn är det vägning kan inte säga att jag är så taggad men ja vi får se har i alla fall gått fårn och till jobbet nu. Eller ja borträknat från i morse när jag försov mig :O.

Men sen sa jag till dom på gylle också för den delen att dom skulle önska mig! för jag vill jobba i sommar!


Och ja jag kan kläcka ur mig att jag ska provrida två hästar! ett fullblod som jag tror kommer vara en toppen häst och ett halvblod dock stor som ett hus! Har väl inte direkt letat efter häst försen nu men så fick jag se min lön denna månad och ja denna månad ska jag köpa ett paket pris! Ja körkort på gång nu! Men jag tänker då inte säga uppkörnings datum till någon när den dagen kommer för då komemr väl jag vara så nervös att jag kommer spy gissar jag! Men ja denna månad tänker jag ta mig råd att betala in ett paketpris på YTS för körkort behöver jag! och ja nu har jag faktikst råd med en ridhäst!

  Fullblods sto på 10 år 158 cm. Kan dom grundläggande skolorna påbörjad förvänd galopp men den sitter inte ännu. Tävlat 100 cm i hoppning. SKa åka till Norrtälje och prova henne den 1 Juli. Det jag hört om henne är att hon är en riktig Sara häst! En sån häst som jag fastnar för och gillar.

  Halvblods vallack på 6 år 172 cm :O sjukt stor kille det jag vet om honom är att han är en riktig tuffing med egen vilja! Han bor i Avesta Krylbo ska prova han antagligen den 2 Juli.

  

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards