teambus

Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Sara - 20 juni 2012 18:50

Idag blev det jobb på bryggar gården i fyra timmar ute i det fina vädret och hade det bra och mysigt. Jag jobbade bara fyra timmar så det var inte allt för jobbigt.


Igår var vi iväg till Kattis och hälsade på med Jenny och Nauomi det var jätte roligt och umgås med dom två. Träffade både Benjamin och Hampus. Och Nauomi fick rida Busan och sen fick vi lite kaffe och prtade lite med Angelica.


Och sen har jag bastämt en provridnig till av ett femåring fullblod nere i Säffle. Dagen efter vi åker ner till Norrtälje åker vi ner och provrider Pitchi om jag inte tycker om stoet vill säga. Men ja sen försöker jag få tag på hon med fuxen i uppsala men har inte fått tag på henne ska ringa henne i veckan annars.


Men jag vet inte vad jag ska ha för förväntnigar av Pitchi för han ser super trevlig ut på filmen! Gillar verkligen han så vi får se först om jag gillar stoet eller connemaran för stoet har jag sett och gillar hanna skit mycket! Men ja vi får se jag tänker ta den som jaggilalr bäst! Och om jag inte gillar någon av dom kommer jag forsätta leta så är det!

 

Och i dag så tog vi ut Lilja på en tur jag och pappa hon var super duktig gick bredvid oss utan bekymmer! Och då var det både skällande hundar och vi mötte Holger och hans häst på vägen. Holger va så snäll och stannade när vi kom. Men inga stegringar ingenting sånt hon blev het bara men ingen cirkus idag! Är så stolt över lill tjejen i dag.

  Hon har blivit sto nu vår tjej <3

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards