teambus

Alla inlägg den 24 juni 2012

Av Sara - 24 juni 2012 19:44

Måste säga att jag älskar HM we love horses kanal på youtube för dom har användbara tips som man kan använda sig av som Malin Bayrard och Peder Fredricson ger till oss. Kolla in några här




Denna övnig är min favorit! Gillar denna jätte mycket! Dessa tips är skit bra kolla in deras andra tips verkligen jätte bra!

Av Sara - 24 juni 2012 19:30

Läste en blogg nyss med filmer..... Ja det har egentligen inte med saken och göra eller jo lite men ja.


Jag kan inte sluta störa mig på folk som rider FÖRJÄVLIGT mellan hindrerna hästen går i kors galopp och den bryter galoppen hela tiden! Eller dom flå rider och det ska gå så fort som möjligt. Men så länge man kommer över hinderna är det väl bra tänker många människor! Men hur ser det ut där emellan då? Jo FÖRJÄVLIGT hästen går i kors galopp eller den drar i väg i världens galopp! På tävling kan man inte göra så mycket när den drar i väg det är där träningarna kommer in!


Jag tycker inte det är okej när man ser filmer eller ser det på riktigt på träningar eller tävlingar att hästen avbryter till trav stup i ett. Det tyder på att man inte tränat så mycket på att hålla takten då kanske man ska gå tillbaka och träna massor med bommar och dressyr för att hästen ska hitta en bra rytm i galoppen.

Lika när man verkligen flå galopperar genom en bana det går så fort att man tror ryttaren ska ramla av hästen i varje sväng! Det tyder på en häst som är för ivrig på hinderna eller en ryttare som inte kan hålla hästen! Och då kan man träna på bommar eller hoppa på volt eller ja vad som helst men hästen ska inte flå galoppera genom en bana det är farlig och idiotiskt!

Men många tänker bara man kommer över hindrerna så spelar det ingen roll hur det ser ut! Att filma sig själv är skit bra då ser man vilka fel man ska jobba på! Men då måste man också se felen eller ha en tränare som kan koregera felen åt en!


Sen är det inviduellt för varje ekipage vad mans ka tärna på också! Jag har knappt tränat så mycket hoppnig eller banan på åratal. Men jag vet då en sak att jag kommer att lägga ner först tid på dressyren sen på hoppnigen och jag känner själv att träna för tränare inom båda grenarna är viktigt!

  Det är viktigt att man rider före och efter hindret också!

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards