teambus

Alla inlägg den 1 mars 2013

Av Sara - 1 mars 2013 13:27

Igår så körde jag Blomma på eftermiddagen innan det blev mörkt. Snacka om att det blåste så jag tog bakvägen och bestämde mig för intervall träning men jogging och fortkörning. Säger bara en sak fantastiska häst hon kan då springa kan jag lova! Hon låg på som fan när vi joggade i början och värmde upp ville inte skritta igång eller något sånt. Hon var skit pigg sen släppte jag henne och hon som skjuten ur en kanon när vi vänt. Och gud vad fint hon sprang tog två vändor jogging bortåt och fort hemåt. Hon gud vad hon var fin jag kände vilken kraft jag hade i tömmarna! Åh vad jag längtar tills vi åker till banan med henne och jag hoppas hoppas att hon håller sig frisk nu! Tyckte hon haltade till lite när vi travade men sen efter ett steg så gick hon helt rent så det är nog att hon snubblat lite bara. Men ändå jag får typ panik bara hon snubblar lite för jag vill inte att hon ska bli dålig igen.

Hon är mitt hjärta den där hästen så otroligt duktig <3.


Och sen kom Lisa och red med mig en vända skrittade i stormen på bakvägen Lisa red Mio. Hon ska börja rida han några dagar i veickan nu hon kommer på måndag och ska rida och jag köra.

Ferdinand skötte sig skit bra han har fått ganska dåliga skor men han får klara sig i helgen då blir det ju inomhus i ridhus vi ska rida så han klarar sig så kommer hovis på onsdag och skor dom så då får han vila tills dess. Kommer ha en tokig häst på torsdag då. Men åh vad kul det ska bli med clinic nu i morgon spännande!




Och ikväll ska jag till Elin och umgås med mina bästa klasskompisar från fornby<3. Blir inte så mycket dricka efter som jag ska upp i morgon och rida inge kul och rida bakis speciellt inte på träning när man måste ha all fokus då.

Älskar mina nya stövlar också känns lite konstigt att rida i dom bara men jag älskar dom verkligen!

Och jag såg att Blomma måste ha ett nytt regntäcke denna gång tänker jag INTE köpa ett från hööks dom går bara sönder tycker jag blir nog från horze eller börjes!

Och jag har hittat en utbildnig på högskolan dalarna som jag vill gå ska nog söka den för den VILL jag gå. Det är en med skrivandet!

 


Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards