teambus

Alla inlägg den 25 mars 2013

Av Sara - 25 mars 2013 17:28

Idag blev det inget jobb för mig så jag bestämde mig för att fixa till täckena i stallet som låg huller om buller och hälften av dom var trasiga typ. Så jag bestämde mig för att göra det. Så nu har vi fått lite ordnig där i alla fall. Jag skulle vilja få lite mera ordning i mjölkrummet/sadelkammaren också vill ha lite mer tränskrokar och lite sånt.


Sen när jag städat tog jag och red Ferdinand en vända i skogen. Jag tog allroundsadeln och engelska tränset idag. Jag kan ju säga när man väl vant sig med western sadeln vill man inte rida i något annat det kändes bara konstigt och jag tyckte jag satt på en skärtlapp. Nej jag tyckte inte om det. Ferdinand var bara tittig och ville inte lyssna på mig på vägen till skogen. Men sen när vi började trava så gick det jätte bra. Han lyssnade super fint testade och galoppera också och det gick hur bra som helst fattningen var jätte fin. Men se på vägen hem så var han stressad och ville inte alls vara med så jag gjorde massa halter och ryggningar han blev jätte sur till en början med. Men sen lyssnade han på mig.


Och Blomma joggade jag lite lätt men shit alltså den där hästen är stark som en oxe hon ville springa fort i dag. Så hon låg på bettet och typ hängde sig på det så jag låg näst intill raklång vissa stunder för att hon är så stark! Men så går hon så där super bra vissa stunder. Men det BRA att hon är pigg och ligger på för hon är frisk och stark och det gillar vi mycket! Menjag får ju blå hålla henne för att hon blir så stark!


Sen efter körturen tog jag in dom andra hästarna och ställde Lilja på gången. Hon var super duktig lyfte på alla hovar och gjorde inte mycket för sig. Hon lossar en väldig massa hår bara. Sen tränade vi på att hon skulle gå bakom mig i grimskaft när vi gick till boxen inte alltid hennes starka sida men idag skötte hon sig exemplariskt!


"You know happiness can be found even in the darkest of times.

When you only remember to turn on the light."// Albus Dumbledor

 

Albus dumbledor i all ära idag känner mig lite Harry potter idag ^^.

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards