teambus

Alla inlägg den 12 mars 2013

Av Sara - 12 mars 2013 18:32

Igår var jag ute och red Ferdinand en vända skrittade mest det var så hårt i marken jag travade lite och galopperade lite. Tränade mycket halter och ryggningar. Han har börjat fatta dom där ryggningarna nu så fort jag säger back så behöver jag knappt ta i honom så backar han. Jätte stolt över min pojke.

I traven gick han så himla lugnt han strassade inte iväg. Lars gav mig massa tips om att jag ska ge och ta när han strassar upp sig och det funkar utmärkt han skötte sig toppen <3. Han var så himla fin när vi travade. Sen tränade vi på en galopp fattning. Själva fattningen var fin han travade i en lugn trav tills vi fattade galoppen men han sprang iväg i galoppen. Han lyssnade men han blev stark och sprang iväg. Där finns det massor att jobba på kan jag säga men det är en utmaning. Och efter galoppen var han lite pigg men han sprang inte iväg i världens trav som han brukar göra.

Sen skrittade vi resten av vägen och tränade massor av halter och ryggningar. Han skötte sig jätte bra han stressade inte ens iväg när jag gav han långa tyglar. Visst han blev pigg men han typ små travade inte. Så stolt över min pojke <3.

Längtar tills nästa clinic i maj då kan vi visa Lars vad vi kan. Vi har massor att träna på och han kommer vara långt i från bra på galoppen eller något sånt men vi kommer att vara en bit på vägen =).

  Min man han kan han <3 Nästa gång vi ska på clinic så ska jag ha hans western grejer :D. Ska be Lisa western plåta oss när mitt träns kommit :D

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards