teambus

Alla inlägg den 16 mars 2013

Av Sara - 16 mars 2013 19:15

Jag tar ett citat som jag tror alla kan lära sig av. Speciellt dom som tror kan allt!


"En del kan så mycket att de vet hur pass lite de kan.

Andra kan så lite att de tror de kan allt!" //Okänd


Tyvärr så är det många häst människor som tror de kan allt. Och dom som tror de kan allt vet inte allt för ingen vet allt om hästar så är det bara! Och dom som tror de kan allt och inte vill ha hjälp eller rådfråga någon som kanske kan lite mer. Ja då blir det oftast hästen som blir drabbad tyvärr!

Av Sara - 16 mars 2013 18:21

Ja mor min har brutit foten så idag åkte jag och pappa in till stan och gjorde några äranden. bland annat så handlade vi mat sen tog vi ut paket och var på jakt efter pappas telefon som han tappat bort.


Så idag fick jag hem mitt ur fina westernträns plus tyglar och en western filt och strumpor. Strumporna är med nylon så jag kan ha dom till mina stövlar dom använder jag inte efter som kylan kommit tillbaka och jag HATAR att frysa!


Och sen när jag kom hem fixade jag tränset och sen gick jag ut till stallet. Tog ut Ferdinand först vi skrittade bara idag för han var piggelin så jag bestämde mig för att bara skritta honom. Vi tränade mycket halter och ryggningar. Nu behöver jag knappt ta i honom utan bara säga back så ryggar han. Jätte nöjd med honom med tanke på att han stod på bakbenen så fort jag bad han backa i början! Rider mest i western sadeln just nu också. Tycker om den när jag har bråttom eller inte orkar lyfta sadeln så använder jag den andra.


Och sen körde jag Blomma. Hon har fått för sig att hon inte vill komma i hagen. Dryg häst hon håller på och kutar iväg och det har hon inte gjort innan men jag gav mig inte! när jag väl fick tag på henne så körde vi en jogging tur ut till vägen och vända. Hon skötte sig jätte bra var lite väl het bara.


     

Snygg hästen min<3

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards