teambus

Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Sara - 14 mars 2013 20:05

Förstå mig rätt nu jag är magsjuk får behålla vatten blåbärs proviva och cola men fast föda? Nej det kan jag glömma och jag är inte alls pigg. Så när jag skulle bära vatten så ville jag kräkas och lika när jag tog av hästarna täckerna.

Så idag vill jag inte ha en enda häst för jag mår inte alls bra men har man ingen som kan hjälpa en så lär man göra det själv. Så är det bara man det är 365 dagar på ett år och hästarna måste tas om hand om i alla fall. På helgerna kan pappa ta hand om dom men på veckorna är det mitt ansvar. Och ja man får väl lova fast man inte vill.

Nej men jag ska inte gnälla jag älskar att vara hästägare men ibland är det inte alltid så kul.

Av Sara - 14 mars 2013 14:13

Ja nu har man fått magsjuka igen då. Sånt man får ta när man jobbar med barn antar jag. Men det är jätte irriterande att vara sjuk och jag trivs verkligen på det dagiset jag är på nu. Det började i natt med att jag kände mig dålig i magen och då började det jag hoppades på att jag mådde bättre men nej det blev inte bättre. Skulle ha börjat halv sju men ja jag var ju tvungen och ringa jobbet och säga att jag inte kunde jobba tyvärr. Så nu sitter jag och tittar på Harry Potter just nu halvblodsprinsen jag är ju ett Potter fan fast böckerna är bättre men jag gillar filmerna också.


Och vi hade ju tänkt att vi skulle åka till banan med vårt hjärta. Men banan är som cement så det är liksom ingen mening med att ens åka dit för vi vill inte slita ut hennes knän ännu mer. Så jag ska köra på bakvägen den är jätte fin nu kan jag lova prefekt underlag. Skulle ha kört igår men då var jag inte heller pigg och idag tänker jag verkligen inte köra för jag mår inte alls bra. Så mina hästar får stå tills jag känner mig bättre helt enkelt!

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards