teambus

Alla inlägg under maj 2012

Av Sara - 21 maj 2012 19:46

Blev att kliva upp samtidigt som Simon i dag en helt underbar förmiddag på dagis. Fick gå lite tidigare för att hinna med att åka till nästa jobb. Men så blev det krångel för jag trodde jag skulle vara på solgårn men jag skulle vara på fritids för Valhallbarnen vilket krångel vi sprang runt och letade efter var jag skulle vara. Men så ringde fridits ledarna i matsalen och frågade var jag var. Haha tur det förvirrade jag vill jag lova men jag kom rätt tillslut en bra eftermiddag. Mamma kom och hämtade mig sen åkte vi in till stan och fixade en sak hon och jag. Så den andra juli så kommer det hända en kul sak.


Och när jag kom hem gick jag direkt ut till stallet. Och Lilja är bra knäpp hon hon stoppade sin hov i vattenkaret jävla knäppa ett åring XD. Men i dag så lurade jag Blomma rejält jag hälsade på varenda häst i hagen så klart kommer ALLTID Lilja fram först och puffar och vill vara med hela tiden. Sen Busan hon vill alltid bli gosade med goa tjejen <3. Sen kom Lindy och sa hej också och sen Cenik. Blomma gick i väg från mig men jag gick runt en vända och sen ställde mig på huk och då kunde hon inte motså att komma fram och kolla var jag hade. Så ja jag lurade lilla damen för då tog jag henne.

Ridturen var helt underbar men hon har börjat med att försöka ta tyglarna ur handen på mig. Men då säger jag åt henne. När vi travade idag blev hon sur och sparkade lite när jag skänklade på henne. jag går bara och väntar på att hon ska hitta på nåt så jag kommer åka av jag XD. Men i alla fall så travade vi genom skogen och sen galopperade vi på en åkerväg. Provade med galoppskänkeln men hon fattar inte riktigt men det kommer träning ger färdighet!

Men jag är super nöjd med henne i dag hon gör framsteg hela tiden när jag rider henne min tjej <3.


Och jag kommer nog kunna följa med på banan också om Ronny kan på fredag för då jobbar jag bara eftermiddag :D.

Av Sara - 20 maj 2012 14:34

I dag får lilla damen vila faktiskt ska ta mig hem efter jobbet i morgon och rida eller köra beror på hur jag orkar. För jag slutar halv sex i morgon kommer nog vara ganska trött efter jobbet i morgon men det ska bli kul och jobba. Men nu blir det att anpassa tränigen efter när vi åker till banan med henne eller nej dom åker till banan med henne för denna vecka kommer jag inte kunna följa med till banan i alla fall. Sen får vi se hur det ser ut med jobb nästa vecka. Lite tråkigt att jag inte kan följa med men men jag vill ju jobba också. Och hur det än är med Blomma så går jobbet före henne jag kan inte säga nej bara för att hon ska gå snabbjobb på banan när pappa och Kattis kan fixa det.


Men i alla fall har börjar läsa Madicken nu jag älskar Astrid  Lindgren hon har alltid varit min favorit! Så nu har jag börjat läsa Madicken jag fundera på om jag ska ta med mig boken till jobbet i morgon och läsa ett kapitel för dom i morgon men vi får se hur jag gör.  SKa också läsa pippi sen så ja Astrid Lindgern nojja måste man säga.


Vi var också ut på promenad nu på förmiddan och när vi var på väg hem träffade jag på två av "mina" barn fårn gylle. Söta ungar alltså <3 och dom blev glada när de hörde att jag skulle jobba där i morgon. Åh vad jag älskar detta jobb när man får komma till ett bra ställe.


Har för den delen nu sökt till skolan hoppas jag kan komma in och att CSN vill som jag vill eller ja jag ska skicka in mitt betyg till dom och om dom inte går med på det kommer jag överklaga för nu vill jag plugga ett år upp mitt betyg sen kommer jag att gå på högskola!

Men vi får se om jag väljer Borlänge eller Falun för Borlänge är ju närmre men ja vi får se.


Och nu ska jag skriva lite ha trättnat på sims nu ett tag.

Av Sara - 19 maj 2012 16:50

Igår så var vi ute och körde för Maria tittade förbi det var jätte kul och Ronny kom och slog på skrutt en sko. Så tog vi oss en körtur hon var lite het men annars jätte duktig lyssnade bra och gick i det tempot vi ville. 

Men när vi var på väg hem så tog Maria över tömmarna och så fick Blomam för sig att ett par vedstockar var farliga! så hon fick för swig och vända precis när det kom en bil. Det var bara massa lölj för hon gick förbi dom utan problem när vi körde bårtot! Muppiga lilla häst hon kan verkligen hitta på massa bus den där lilla hästen. Men är nöjd med körturen i går synd att ajg inte kommer kunan följa med till banan för jag tror hon kommer gå super!


Och i dag red jag skrutten. Hon var helt otroligt duktig testade en pullar nosgrimma istället för en hanoveransk hon trivdes jätte bra på pullarnosgrimman så den blir det i forsättniningen! Och skänkeln sitter som ett smäck nu! hon kan den! Traven går jätte bra hon kan bli lite het och förska ta bettet men om man slappnar av i handen så länge hon inte håller på och försöka sticka så går det utmärkt sen gör man bara små tygeltag för att visa henne att nej du ska inte springa i från mig! Och sen provade jag också om hon kunde flytta sig lite för skänkeln och hon gjorde det! bara några steg men hon flyttade sig åt sidan :D sancka om duktig hon är! åh vad stolt jag var då.

Sen travade vi genom skogen och ja jag har ju kört en hel del i skogen så hon snubblade inte alls! Men så kom vi till skogsvägen och då ökade hon takten i traven och sen rullade hon över i galopp hur enkelt som helst! Skit duktig var hon besrömde henne massor! Nu är det galoppskänkeln som hon ska lära sig men hon rullade över till galopp är framgång! är så stolt över mitt hjärta i dag så det inte är klokt åt det! hon är duktig min stjärna! I somamr blir det dressyr träning :D

 



Och i dag har jag övningskört också fårn buskåker och hela vägen hem körde bakvägen hem. Några kärringstopp men men jag tyckte att det gick bra och ökade takten lite också körde inte fullt så sakta idag som jag brukar göra :D det går framåt!

 

Av Sara - 18 maj 2012 11:04

Ja nu är man ledig var det i går med men då gjorde vi lite annat vi var på kupolen och hälsade på Tess i hennes nya lägenhet. Och sen lekte Simon med Marcus ett tag de spelade Diablo. Och jag och mamma gick ut och gick i romme med Sture bus. Och sen satt jag och spelade en del sims haha ja jag vet nördigt värre.


Men idag blir det att tvätta kläder......uch jag gillar inte och tvätta men det måste göras. Och nu ska jag dra på mig ett par strumpor och sen gå ut och ta reda på en lövhög det lär gå snabbt med lite musik så går det med blixt fart :D.


Och Ronny glömde bort oss i går men han kommer idag i stället :D så hon får vila i dag med. Och sen ska jag fixa med Lilja i dag.


Och i dag ska jag träffa Lina också =) och antagligen Maria hon sa att hon skulle komma i alla fall yeey :D.


Och i går så vägde jag mig i smyg egentligen skulle både jag och Sandra väga oss nästa torsdag men jag kunde inte vänta så jag tjuvvägde mig ;). Haha det hade hon också gjort. Men jag kan säga så här jag är sååå nöjd över reultatet men det får ni veta nästa torsdag.


Och jag fick se det roligaste i går så jag trodde jag skulle dö. Ja vissa har inte alla getter hemma tänker inte hänga ut någon men ja om man säger så här dom har verkligen inte alla getter hemma! Jävla dumma pucko att tro något sådant haha så jävla humor att jag tror jag ska dö haha.

Av Sara - 17 maj 2012 19:28

"Ridnig är som ett förhållande det går upp och ner - Man måste kämpa" //Emelie Bordin


"Vore jag tvungen skulle jag klä mig i hockey utrustnig för att inte slå mig gul och blå när jag rider ut på riktigt galna hästar. För ut och busa det SKA dom." // Nina Hofman


"Hästar regerar här och nu. Den tänker inte in i framtiden - beröm måste därför komma i samma stund den gör RÄTT!" // Jan Brink


"You don`t throw a whole life a way just ´cause he`s banged up a little." // Seabiscut Tom Smith


"Every horse is good for something." // Seabiscut Tom Smith



Några kloka ord på vägen så här! mina favorit citat som är i min citatbok! alla borde tänka på detta!

Av Sara - 16 maj 2012 20:45

Idag blev det jobb på kvarnforssgåren vilka härliga barn och vilken härlig personal! Åkte med mamma till hennes jobb och käkade frukost där och sen gick jag dit fick vara på småbarns avdelnigen först sen fick jag gå över till den andra avdelnigen. Helt underbart jobb måste jag säga. Nu är jag lite trätt bara är så van vid att sova länge nu när jag börjat runt ett två. Men i alla fall lite mör får man vara.


Nästa vecka blir lite hektisk ska jobba på kvarnforssgården 10:30 - 13:30 och sen till GYlle skola till "mina" barn som jag saknat som fan där börjar jag 13:30 men ja jag kommer och komma lite sent till gylle me de vet av de jag ringde dom i dag.


Det enda tråkiga är att jag inte kommer kunna följa med till banan med Blomma men ja jag får en bra lön :D


Och nu vet jag vad jag ska ge till SImon i present också!

Av Sara - 15 maj 2012 20:28

Hade en helt underbar eftermiddag på jobbet mycket ute i dag men sen kom jag hem och damen hade tappat en sko och jag som ville rida i dag. Men aja hoppas att Ronny kan komma snart damen tappar skor hela tiden tycker jag.  olch sen skuylle jag betälla presnet åt Simon så kunde jag inte göra det för att jag legat efter med kräknigar. men men får köpa det i butik då spela roll. Om jag kan hitta det jag tänkte vill säga......

Och regn jag är trött på det nu jag vill ha sol och vår. Hoppas det blir sol nu till kristiflygare när moster kommer och hälsar på oss.

Men nu kom katten och var mysig så det blev lite bättre tror jag ska gå tillbaka till memory lane och kolla på massa gamla bilder det är så mysigt.

och jag vill att det ska bli nästa vecka är vi ska till banan med vår tjej :D snart är team Bus igång :D jag tycker det är ett bra namn faktiskt team bus för det är ju så tycker vi ska heta så ;) Kattis och pappa går ni med på det?


Har också sett hur otroligt mycket Blomma har växt alltså :O sen utställnigen har hon bara flugit iväg men ja hon fick ju världens växt värk också. Jag har ju sett henne varje dag och blir van vid att se henne varje dag men så satt jag och kollade på bilder på henne fårn utsällnigen. Shit vad hon växt!

   

kolla bara vad snygg hon är nu! Ja det är inte en dags färsk bild men snygg är hon i alla fall! snyggt musklad och växt massor!

Och en till sak min mage har minsakt betydligt sen utsällnigen :D fan vad glad jag blev nu :D okej kanske inte så bittert i alla fall

Av Sara - 15 maj 2012 18:18

Ja i dag började jag ett och slutade fem. Helt underbar eftermiddag denna dag med åh jag hoppas jag får komma tillbaka till skräddaren för där trivdes jag jätte bra!

Och när jag jobbade där fick jag mer jobb i morgon på kvarnforssgården klockan 08:00 - 16:00 Så det är nice jag åker med mamma dit efter som hon jobbar typ bredvid där så blir det bra.

Sen ska vi gå till pappas jobb och hämta bilden :D

Och på torsdag fredag så blir det nog inget jobb eller ja på torsdag är det röd dag och på fredag är det kläm dag så då behöver dom nog inga vikarier.

Och Maria har kommit hem i dag :D yeey länktar tills hon och hästarna kommer hem för sommaren :D.


Och Blomma har tappat en sko och jag som ville rida henne men nej det går inte för hon hade tappat en sko min vanliga tur så klart. Hoppas han kan komma i veckan och slå på en sko för nästa vecka ska vi ju till banan med henne :D.


Och jag har suttit med sims i flera dagar nu :P ska spela lite nu men först fixa diskmasiknen ^^

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards