teambus

Alla inlägg under maj 2012

Av Sara - 3 maj 2012 10:26

Nu dom senaste dagarna har jag haft det rätt bra nu några dagar med Blomma. Pappa har varit rätt mycket ledig och han har kört stumpan och syrran red henne i går.


Men nu är det slut på lyxen jag måste ut och motionera henne igen nu när jag är frisk igen. I dag ska hon få vila men i morgon ska jag ut med henne och rida tror jag för pappa kommer vilja köra henne i helgen. Men sen måste jag skölja av henne ben för hon har fått gallor av all lera. Suck varför har jag inte hållit koll? Ja jag har väl inte sett det nu när jag varit sjuk dåligt av mig riktigt riktigt dåligt av mig!!!


Men men bara jag tar han om det nu så blir det bra och hon bli bättre av motion!

Av Sara - 1 maj 2012 18:20

Om jag ahde tid och råd.....

     


så hade jag mailat och ringt på denna herre. och åkt och tittat på honom shit va fin jag vill ha han!

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=606059

Av Sara - 1 maj 2012 18:11

Har nyss hjälpt pappa och selat så han fick ta sig en härlig kvällstur med Blomma. Provade Sadeln och täcken också. Sadeln ligger nog bra ska prata med syrran om det men ja den låg bra i mina ögon. Fast vi måste ha padd nu i början för hon inte har några ridmuskler. Men i alla fall pappa stack nyss ut på en tur med henne och jag är sååå körsugen och ridsugen att det är äkligt åt det. Men i dag är pappa ledig så då ska ha så klart få köra stumpan. Och i morgon så ska syrran rida henne ja då jobbar jag i alla fall så. Eller ja jag börjar klockan ett i morgon fyra timmars jobb klarar jag av!


Och sen när pappa kommer tillbaka så ska vi leka eller ja leka och leka cirkus Lilja. Vi ska väl först borsta på henne för hon ser ut som ett skit hus ;) sen ska vi ut och gå med henne för nu är jag frisk och orkar mycket mer än vad jag gjort på flera dagar men jag vill inte heller anstränga mig för mycket. Men i dag ska vi i alla fall ut med Lilja det kommer och gå bra om hon sköter sig som hon gjorde sist så kommer det gå jätte bra!


 


Dags färsk bild på Lilja.

Av Sara - 1 maj 2012 11:48

Nu är jag mycket mycket piggare! Lite trött bara men annars har jag inte ont i halsen längre men jag är fortfarande trött som fan men det är pga pencellinen men i morgon ska jag jobba! Jag är trött på att vara hemme sitta i mon one pice och känna mig anmällt äklig bara. Men nej i mon ska jag till jobbet det är ändå bara fyra timmar det klarar jag så klart!


Det är så himla skönt väder ute och jag VILL rida men jag vet att jag inte ska för jag blir väl sjuk igen. Men men jag får vänta lite till så jag inte blir sjuk igen.


Men jobba ska jag göra i morgon i alla fall!


Fotade idag också orkar inte lägga in dom på datan just nu!

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards