teambus

Alla inlägg under maj 2012

Av Sara - 10 maj 2012 17:50

Ibland inte alltid så skriver eller säger man något så kommer folk inte bara inom hästvärlden så där kan du inte tycka och varför tycker du så.

folk trycker ner och skriver hur dum man är för att man rider på det bettet eller tycker om en viss gren.

Varför kan inte bara folk acceptera att man rider på ett visst bett eller tycker en viss sport är rolig?

Visst så klart men kan ha åsikter men trycka ner på någon som tycker något annat är faktiskt inte okej tycker jag.

Tyvärr så förekommer detta allt för ofta inte bara inom häst världen!

Av Sara - 10 maj 2012 17:20

Nu har jag jobbat i Domarvet i två dagar på björkbacksgårde. Tycker mycket om att jobba där för vi var ute mycket och det gillar jag. Jag vet inte om det är ett ur och skur dagis. Men vi var ute hela tisdagen och nästan hela onsdagen.

Och i dag blev det jobb på Skräddaren ett till halv fem. Mysigt dagis och lika där ute mycket.

Och i morgon blir det också skräddaren från tolv till tre. Skräddaren har en allergi avdelnig som jag inte kan jobba på men jag jobbade på Myran jätte mysigt faktiskt. Jag vet inte vilka åldrar som är bäst att jobba med dom små eller dom som går i skolan jag tycker alla åldrar har sin tjusnig.


Och det regnar som fan jag tycker det är trökigt det var fint på förmiddan idag men så började det regna och BLomma var utan täcka så ja jag körde inte i dag men i morgon måste jag ut vare sig det regnar eller inte.

Av Sara - 8 maj 2012 22:06

Ja jag länktar verkligen till peace and love är! Så bra band Rise Aginst mitt favorit band kommer gud vad jag länktar efter att se dom!

Och sen ska jag se Magnus Uggla han är så grym live och för att jag ska kunna mobba mamma lite ;).

Sen kommer jag gå på massa mer band med Simon och dessutom så kommer hoffmaistro och timbuktu! länktar tills P&L det kommer bli skit kul :D.

  Det bästa bandet rise aginst kommer :D :D <3

Av Sara - 8 maj 2012 21:34

Dagen började med at Gunilla ringer mig vid halv ått jag svarar yrvaket och hon fårgar om jag kan åka och jobba på björkbacksgården. Ja så klart jag kan säger jag och jag ska vara där så fort som möjligt. Slänger på mig kläder och säger till Simon att han måste köra mig. Han kör mig till domnarvets centrum och jag går dit inte alls svårt och hitta faktikst. En helt underbar dag vi var ut hela dagen förutom när vi käkade lunch. Slutade två så då åkte jag direkt till cozmoz och gjorde en utvärdering om unga till arbete efter som jag avslutade det för att jag jobbar så mycket jätte skönt!

Jobbar i morgon med börjar nio och slutar halv fyra :D. Då ska vi vara i skogen hela dagen sa ordinarie dom sa regn men jag hoppas på strålande solsken.


Sen när jag kom hem så var Kattis här vi fikade och sen gick vi på en promenad jag mamma och Benjamin och hundrana och Hampus cyklade. Och sen när vi kom hem så käkade vi och snackade skit sen åkte Kattis hem.


Ja och jag fick brev i dag om att jag inte får ge blod :( blev jätte besviken faktiskt för jag ville verkligen göra det men jag hade järnbrist eller har järnbrist och då får man inte ge blod. Men men jag får börja äta järntabletter helt enkelt.


Och jag red i dag med tänkte först köra men sen ångrade jag mig. Red en vända i skogen och tränade mycket halter och skänkeln. Hon fattar den hon fattar att skänkeln betyder framåt jag är stolt över hjärtat <3 hon är så duktig hon lär sig så fort. Men hon är lite små dryg i bland med munnen inte stark men hon håller på och förösker lägga tungan över bettet men det kan hon inte med den hanovernaska nosgrimman!

Ja nu när hon kan skänkeln så är väl nästa steg galoppen men jag tänker inte sterssa fram utan vi tar det lungt och travar ett tag till! Vi har inte bråttom någon stans.

Ja jag kan ju pressa henne på ett halt annat sett bakom vangn men hon är ju regelbundet körd i ett år. och hon är riden sju gånger. Hon är ung man ska ta bdet lugt med dom små.

Och gud vad jag skanar och ha sällskap när jag rider kan jag lova! Hon skulle nog bli mer taggad om jag hade sällskap jag länktar tills Maria och Mio och Havanna kommer hem hit till Nisstäkt så jag kan få sällskap. Och Havanna är ju lika gamal som Blomma så då kan vi rida tilsammans länkatar :D.


Och nu sitter jag i min one pice ny duchad och är anmällt nöjd med dagen förutom att jag inte får ge blod :(.


 

Min vackra flicka <3

Av Sara - 7 maj 2012 19:46

Idag fick det bli jobb i alla fall. Trodde inte jag skulle jobba i dag men Gunilla ringde mig på förmiddagen och fårgade om jag kunde jobba på Gylle.
Så innan jag började jobba så gick jag in till stan och fixade personbevis till min skolansökan. Ska be mamma kopigera betyg åt mig två styken kopior en till CSN och en till skolan.

Sen sprang jag runt på stan och letade efter att ha något på Davids dop en kompis till oss har fått barn. Så jag var in på varanda klädaffär på stan och kollade men prislappen kostade alldeles för mycket.

Men så gick jag in på en annan affär och hittade en super söt klänning en blommig?! ja blommigt och jag brukar HATA blommigt men denna var riktigt söt så jag köpte den och jag kommer använda den flitigt i sommar inte bara på Davids dop.

Och jag käka också lunch på suchi bar jag älskar verkligen suchi.

Och sen traskade jag till jobbet tänkte först ta bussen men jag tog och traskade i stället hade mycket tid på mig så jag traskade dit det gick fort det är inte så långt mellan stan och Gylle.

Av Sara - 7 maj 2012 09:28

I helgen har jag haft Louise hemma och sen Benjamin och Hampus. Lollo hörde av sig till mig på fredag och sa att hon ville sova hos oss och det fick hon. Så hon har varit hos mig i helgen. Sen hörde Kattis av sig och frågade om jag kunde ha Benjamin ja sa så klart ja till att ha lilla underbaringen. Hon skulle fråga pappa om Hampus fick vara med honom men jag lovade att båda killarna fick komma. Så Hampus och Benjamin sov över hos oss. Ja första gången jag hade en sån liten kan jag tillägga men det gick bra han är en sån snäll liten kille. Och Hampus gick med morfar så klart han hjälpte honom att stänga. Ja pappa håller på för fullt och ändrar staket och fixar för fullt det blir en del förändingar med betet i år både för kossorna och hästarna. Eller ja inte så stora förändringar men några. Men i alla fall Benjamin var jätte trött på kvällen först ville han inte alls sova men efter en och en halv flaska så somnade han gott i min famn.


Och sen dagen efter så var inte han några problem ville inte alls sova på förmiddagen bara så han fick krypa runt tills han var så trött och gnällig så han åter igen somnade i min famn.

Sen kom Anna - Lena också med Hugo SMilla och Adam. Och Hugo fårgade mig när vi skulle till leklandet vi kunde ju inte åka dit sist efter som jag blev sjuk så vi får se när jag kan planera in en helg med grabbarna.

Sen åkte vi in till romme och köpte glass.


Och jag har fått träffa min pojkvän nu för första gången på en vecka :D snacka om att jag skanat älsklingen som fan.<3.


Och i går så tog jag mig en körtur med damen. Upp på berget vi skrittade upp för första backen sen började vi trava. Men när hon blir trött så sparkar hon lite det är inte högt men jag blir lite osäker för jag vill inte ha en hästhov i nyller precis så jag tror jag ska börja använda slagjorden igen. för när hon blir trött så drar hon svansen mellan benen eller ja förösker efter som vi har svansgaffel på henne. Men hon sparkar inte högt hon lyfter bara på rumpan men när jag använder tömmen så kan hon sparka högre så jag tror slagjorden åker på! Som säkerhet bara.

Och sen när vi vände vid slogboa så fick hon knäppen vi började trava och så fick hon för sig att nu sticker jag men då drocg jag tag i na och då skaka hon av sig käken! Det gör hon alltid skit irriterande men tur att hon har tungband annars hade jag fått mig en åktur som hette duga vill jag lova. Vi körde i en ganska rejäl takt uppåt men neråt fick hon bara jogga så hon skulle lungan ner sig. Men hon skulle vilja göra tvärt om vill jag lova. Men det gick bra utan käk också hon blir jävligt stark men om jag har tungband i så går det bra hon blir extra het bara. Eller ja extra het hon blir jävligt het ibland går det knappt och få stopp på na! Hon är en tjej med vilja kan jag lova.

Sen när vi kom hem så svampa jag av na och la på na täcke så fick hon gå ut i hagen igen.

Ja jag är nöjd med turen trots att hon blev stak som en oxe men jag ska börja köra upp åt berget nu en gång i veckan backarna gör susen på henne så får hon jobba lite.

Och jags ka prata med pappa och Kattis för nu är hon mer än redo för banan några små slipnigar men hon är redo så nu är det dags tycker jag.


Idag blir det också att kör nu har jag ridit rätt mycket har ju inte kört henne på ett tag nu men gud va kul det är och köra. Jag vet inte vilket som är roligast rida eller köra jag älskar båda två.

 

Min fina tjej <3 älskade flickan hon är finast för mig<3

Av Sara - 4 maj 2012 20:58

När jag vaknade i morse och kollade ut så såg jag SNÖ! jag blec så besviken vem var det som beställde detta skiten? Ja inte jag då! Det som var så underbart igår då man kunde vara ute hela eftermiddagen och sen rida en vända i t-tröja nästan ja då var det vår men ja i dag snöa det. Uch vilket trökväder.


Kom till jobbet och var rastvakt på en gång sen ja i dag vet jag inte i dag var det kause i huvudet på alla tror jag. Jag ahr blivit slagen och kallad tjockis och blä allt vad det varit i dag var på väg att bli redigt förbannad på en i dag. Men jag lyckades hålla mitt humör i styr och säga till den i stället och säga att man inte ska bete sig hur som. Men ett tag där var det illa då var jag på väg att tappa humöret och ville ställa mig och skrika och helst slå men nej så kan man ju inte göra. Så jag höll huvudet kallt! Men det var svårt!


Och det var sista veckan för mig nu på Gylle jag tycker det är super tråkigt för jag trivdes verkligen där. Det är en utmanig att jobba med dom här äldre barnen verkligen. Dom testar ens gränser och humör kan jag lova men jag älskar det verkligen sjukt kul. Men jag skulle inte säga nej att jobba på dagis heller för jag trivs också på dagis.


När jag kom hem så ja Blommas vilo dag tog ut hunden och sen tog in hästarna. Sen blev det avsköljnig av ben och liniment på bakben henner ben är rena och fina igen men nu är det bara och hålla efter. Men så klart det ska börja regna och lera ner hela hagen när det väl börjar torka upp i hagen och slippa allt det där med gallos pga lera. Och man kan precis inte springa i väg från lera heller för var man än ställer dom i för hage så är det lera överallt!


Och snart mär det dags och åka till banan med damen. Det ska bli spännade och komma igång med det igen tycker jag. Se om hon kan prestera något i sommar kanske men det tror jag hon är ju duktig. Men hon kan sura det vet jag.


Det verkar som att Busan inte ska bli bestäckt i år också efter som det är så svårt och sälja Lilja. Men vi får väl se hur det blir med den saken men som det ser ut nu ska vi inte bestäcka henne.


Och i kväll kommer Louise också och sover här över helgen. Det ska bli super kul för hon ahr inte varit här på länge nu :D.


Se om pappa kör henne i morgon annars måsta jag ta mig en körtur inte en ridtur det får jag inte för nu har hon blivit riden två dagar i rad så nu är det körning som står på schemat! Antingen av mig eller pappa


Av Sara - 3 maj 2012 20:36

Härlig dag på jobbet. Ute typ hela eftermiddagen jätte skönt faktiskt! Eller ja dagen började med att vi var till banken och sen till turistbyron så min P&L biljett är inköpt :D


Sen efter jag slutat jobbet så åkte jag och mamma och köpte glass mums :D.


Sen när vi kom hem så kom vi hem så tog jag mig en ridtur på Blomma. Hon var pigg och glad idag och sadeln shit jag älskar nya sadeln shit va skön den var.

Hon gick på jätte fint och ja jag kan säga att jag kan inte säga att jag är mer än nöjd med hjärat.<3

Men hon kollade på allt i dag och vi mötte tre inlindse åkare och dom var lite läskiga tyckte hon men hon är en modig tjej och gick på.

Men hon surade lite och sparkade i dag. Skruttan min fina tjej.


Men jag var helt slut när jag kom hem shit jag tror jag aldrig varit så trött efter att ha ridit en ridtur. Så det blir att ducha sen sova för mig.

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards