teambus

Alla inlägg under mars 2013

Av Sara - 15 mars 2013 15:11

Kan säga att detta är i början av första passet! Han gick inte super duper då ni skulle ha sett han i slutet av detta pass eller i dom andra passen! Jag är så stolt över honom!

Av Sara - 15 mars 2013 13:57

För några veckor sen så frågade jag Britt - Inger Ferdinands ägare om hon hade föl bilder på honom. Så nu fick jag en bild på han. Gud vad söt han var åh underbar hästen min han är ju så fin. Britt - Inger har ju fött upp honom så för henne är Ferdinand som Blomma för oss. Hennes lilla bebis. Visste ni att han har ett flertal bröder? Och alla heter något på lillsves och sen är dom döpta efter den dagen som dom är födda på. Så Ferdinand har alltså namnsdag när han fyller år. Det är ett kul tema tycker jag och sen heter alla lillsves det är deras uppfödningsnamn om man säger så. Precis som att vi har bus. Jag är så glad över att jag har just Ferdinand finns ingen charmigare än han. Första anblicken av han när vi kom och jag fick se han så visste jag att han ska jag ha med mig hem. Spelade ingen roll jag hade inte ens prov ridit han och jag sa på en gång ja men han ska med mig hem. Och nu har jag haft han i 5 månader och har inte ångrat mig en enda sekund att jag tog hem han!

  Kolla ur söta killen <3

  När vi var och tittade på han. Hur kan man inte falla för han?


Jag vet med säkerhet att han kommer att vi kommer bli ett fint western ekipage i morgon ska jag hämta ut det nya tränset. Western och hoppning? Ja kanske det. viktigaste är att vi har kul han och jag min prins. <3


Av Sara - 15 mars 2013 09:48

Idag så mår man inte lika illa som igår jag har kunnat äta utan att det kommit upp igen.

Har suttit och tittat på criminal minds nu i ett tag. Jag bara älskar den serien jätte bra och spännande kriminal serie.

Måste ringa jobbet också och höra när jag ska börja på måndag efter som jag inte kan åka till jobbet idag skulle ha börjat elva men ja jag har inte kräkts eller bajsat på flera timmar är det fortfarande 48 timmar man måste vänta.

Ska nog eventuellt köra och rida också men ja jag har inte sån stor lust att rida idag eller köra är piggare men inte pigg så jag funderar på att skjuta upp det till i morgon i alla fall. Ska ut och mocka Ferdinands box om ett tag för pappa hinner nog inte det för det hände lite saker på förmiddagen.

Så jag tror mina hästar ska vila i alla fall. Fast jag egentligen måste ut med båda men jag känner mig inte 100% ännu.

Nej nu ska jag ringa jobbet och kolla pannan och se om pappa kommit hem

Av Sara - 14 mars 2013 20:05

Förstå mig rätt nu jag är magsjuk får behålla vatten blåbärs proviva och cola men fast föda? Nej det kan jag glömma och jag är inte alls pigg. Så när jag skulle bära vatten så ville jag kräkas och lika när jag tog av hästarna täckerna.

Så idag vill jag inte ha en enda häst för jag mår inte alls bra men har man ingen som kan hjälpa en så lär man göra det själv. Så är det bara man det är 365 dagar på ett år och hästarna måste tas om hand om i alla fall. På helgerna kan pappa ta hand om dom men på veckorna är det mitt ansvar. Och ja man får väl lova fast man inte vill.

Nej men jag ska inte gnälla jag älskar att vara hästägare men ibland är det inte alltid så kul.

Av Sara - 14 mars 2013 14:13

Ja nu har man fått magsjuka igen då. Sånt man får ta när man jobbar med barn antar jag. Men det är jätte irriterande att vara sjuk och jag trivs verkligen på det dagiset jag är på nu. Det började i natt med att jag kände mig dålig i magen och då började det jag hoppades på att jag mådde bättre men nej det blev inte bättre. Skulle ha börjat halv sju men ja jag var ju tvungen och ringa jobbet och säga att jag inte kunde jobba tyvärr. Så nu sitter jag och tittar på Harry Potter just nu halvblodsprinsen jag är ju ett Potter fan fast böckerna är bättre men jag gillar filmerna också.


Och vi hade ju tänkt att vi skulle åka till banan med vårt hjärta. Men banan är som cement så det är liksom ingen mening med att ens åka dit för vi vill inte slita ut hennes knän ännu mer. Så jag ska köra på bakvägen den är jätte fin nu kan jag lova prefekt underlag. Skulle ha kört igår men då var jag inte heller pigg och idag tänker jag verkligen inte köra för jag mår inte alls bra. Så mina hästar får stå tills jag känner mig bättre helt enkelt!

Av Sara - 12 mars 2013 18:32

Igår var jag ute och red Ferdinand en vända skrittade mest det var så hårt i marken jag travade lite och galopperade lite. Tränade mycket halter och ryggningar. Han har börjat fatta dom där ryggningarna nu så fort jag säger back så behöver jag knappt ta i honom så backar han. Jätte stolt över min pojke.

I traven gick han så himla lugnt han strassade inte iväg. Lars gav mig massa tips om att jag ska ge och ta när han strassar upp sig och det funkar utmärkt han skötte sig toppen <3. Han var så himla fin när vi travade. Sen tränade vi på en galopp fattning. Själva fattningen var fin han travade i en lugn trav tills vi fattade galoppen men han sprang iväg i galoppen. Han lyssnade men han blev stark och sprang iväg. Där finns det massor att jobba på kan jag säga men det är en utmaning. Och efter galoppen var han lite pigg men han sprang inte iväg i världens trav som han brukar göra.

Sen skrittade vi resten av vägen och tränade massor av halter och ryggningar. Han skötte sig jätte bra han stressade inte ens iväg när jag gav han långa tyglar. Visst han blev pigg men han typ små travade inte. Så stolt över min pojke <3.

Längtar tills nästa clinic i maj då kan vi visa Lars vad vi kan. Vi har massor att träna på och han kommer vara långt i från bra på galoppen eller något sånt men vi kommer att vara en bit på vägen =).

  Min man han kan han <3 Nästa gång vi ska på clinic så ska jag ha hans western grejer :D. Ska be Lisa western plåta oss när mitt träns kommit :D

Av Sara - 10 mars 2013 19:57

Tittade på det förut men tröttnade ur efter femte säsongen? tror jag det var men för någon vecka sen började jag titta igen och nu är det bra igen! Älskar nya säsongen är skit bra och spännande har snart kollat ikapp teven. Älskar verkligen denna säsong mycket oväntat händer och det är verkligen jätte bra! Både skratt och gråt! 








 

Tycker det är synd att Teddy försvunnit för jag gillar henne hon är nog min favorit i dom senaste säsongerna hon och Avery för han är snygg. 

Nu när jag snart kollat ikapp och det kommer vara en gång i veckan jag kan se på nästa avsnitt så ska jag kolla på arrow tänkte ge vampayer daieries en chans. Gjorde det men tröttnade redan efter första avsnitt riktigt crap eller nej mer än crap till och med dåligare än twighligt och dom filmerna är det dåligaste jag sett!

Så jag ska kolla ikapp arrow och sen forsätta titta på SoA var ett tag sen jag såg det nu och sen älskar jag criminal serier! Ja jag är en serieo man kan man väl säga efter som jag tittar så mycket på serier!


Av Sara - 10 mars 2013 15:20

idag är det vilodag för båda mina nordisar! Efter som Blomma går varannan dag nu så ska köra henne i morgon och Ferdinand har gått tre hårda pass tre dagar i red nu så behöver han en välförtjänt vilodag!

Trots vädret är underbart och jag vill ut och skritta barbacka så måste han verkligen vila idag så jag får ta båda i morgon antingen på förmiddagen annars tar jag dom efter jag slutat jobba för jag vet inte om jag ska jobba eller inte.

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards