teambus

Alla inlägg under juni 2012

Av Sara - 23 juni 2012 18:40

Idag så hade vi tömmar och sele på Lilja. Hon skötte sig skit bra i dag Kattis gick bakom med tömmarna lilla damen var lite pigg men brydde sig inte så mycket om att hon hade tömmarna. Vi styrde så klart inte emd tömmarna i dag utan bara hade dom där hon flyttade lite på tömmarna men inte så mycket mer. Lilja var i varje fall jätte duktig.


Och igår var det midsommar vi tittade på film och hade det mysigt bara och jag somnade tidigt för jag var skit trött. Och nästa vecka är det P&L ska bli så kul och gå på det faktiskt. Se om jag får jobba lite under P&L jag tänker inte skriva nå mail om att jag vill jobba men om hon ringer så kommer jag så klart säga ja.


Och jag måste också erkänna att jag har kärat ner mig så otroligt mycket i Pitchi. Ja jag gillar stoet också med Pitchi jag vet inte tycker mycket om han. Egentligen ska man inte ha så mycket förväntnigar på honom men jag kan inte låta bli att hoppas. Åh vad jag länktar efter att rida ordentligt coh träna i dressyr och hoppning. Nu på måndag får Blomma skot också så då ska jag köra henne på tisdag snart dags och åka till banan igen efter skadan. Se om det går bättre.

  Jag vet man ska inte ha för höga förhoppnigar man jag är verkligen dö kär i denna herre.


Och i dag övnigskörde jag långt också det gick bra tycker jag fick ett kärring stopp men annars gick det bra tycker jag. På onsdag så ska jag till körskolan och betala in ett paket pris sen kommer jag fokusera på körkortet. Jag SKA klara det innan September thats it! Plugga plugga teori och köra massor så klarar jag detta för jag är bäst!




Av Sara - 22 juni 2012 13:37

Ja det är nog dags att ta kort på hästarna. Nya kort fina underbara gulliga sommar kort kanske? HAr inte använt min kamera på år och dag så i veckan om jag är ledig ska jag ta min kamera och ta massa kort på mian flickor <3.


Idag är det midsommar trevlig midsommar på er. Ja vad ska jag säga jag tror jag blivit allergisk mot gräs och eventuellt hö? För jag tog en allergi tablett och då kändes min förkylnig mycket mycket bättre jag kan andas genom nästan igen. Så ja allergi yeppi det var ju roligt.


Men i alla fall i kväll blir det en lungn vara hemma titta på film kväll. Gud vad skönt har ingen lust att dricka alls utan bara mysa och titta på film och äta godis (fy mig!)

Och Blomma hade haft stor hade jag tagit mig en barbacka tur på henne?! hum ja barbacka hum på Blomma men ja någon gång ska ju va den första men ja utmana ödet säger jag då. Nej inga barbacka turer på henne ännu för jag vill inte flyga åt helvete.


I veckan så är det P&L ska bli skit kul ser fram emot och se rise against och sen Magnus Uggla för att mobba mamma ;). Sen kommer Simon och tvinga med mig på massa skrik band :P.


Och sen är det provridnig. Jag har sagt nej om connemaran för att jag fick veta att han hade kissing spins och bara det får mig och backa på en gång. Bara för att jag fått nog av hästar med rygg problem. Har ingen lust för en till sån. Så det blir att provrida det tio åringa stoet henne gillar jag jätte mycket. Men ja jag måste säga att jag ahr kärat ner mig i Pitchi en fem årig fullblods fux totalt och det är bara anonsen. Egentligen ska man inte ha för mycket förväntnigar man det har jag på han men i alla fall. Ja vi får se vilken av dom jag gilalr bäst om jag gillar någon av dom annars är det bara och fortsätta leta.


 


Nya bilder på mian flickor ja tack! så det blir mitt uppdrag i veckan! 

Av Sara - 20 juni 2012 18:50

Idag blev det jobb på bryggar gården i fyra timmar ute i det fina vädret och hade det bra och mysigt. Jag jobbade bara fyra timmar så det var inte allt för jobbigt.


Igår var vi iväg till Kattis och hälsade på med Jenny och Nauomi det var jätte roligt och umgås med dom två. Träffade både Benjamin och Hampus. Och Nauomi fick rida Busan och sen fick vi lite kaffe och prtade lite med Angelica.


Och sen har jag bastämt en provridnig till av ett femåring fullblod nere i Säffle. Dagen efter vi åker ner till Norrtälje åker vi ner och provrider Pitchi om jag inte tycker om stoet vill säga. Men ja sen försöker jag få tag på hon med fuxen i uppsala men har inte fått tag på henne ska ringa henne i veckan annars.


Men jag vet inte vad jag ska ha för förväntnigar av Pitchi för han ser super trevlig ut på filmen! Gillar verkligen han så vi får se först om jag gillar stoet eller connemaran för stoet har jag sett och gillar hanna skit mycket! Men ja vi får se jag tänker ta den som jaggilalr bäst! Och om jag inte gillar någon av dom kommer jag forsätta leta så är det!

 

Och i dag så tog vi ut Lilja på en tur jag och pappa hon var super duktig gick bredvid oss utan bekymmer! Och då var det både skällande hundar och vi mötte Holger och hans häst på vägen. Holger va så snäll och stannade när vi kom. Men inga stegringar ingenting sånt hon blev het bara men ingen cirkus idag! Är så stolt över lill tjejen i dag.

  Hon har blivit sto nu vår tjej <3

Av Sara - 18 juni 2012 19:49

Ja i går blev det en tripp ner till Enköping för lilla Davids dop. Det var så kul och få träffa Johanna och Kerstin och alla igen. Det var så länge sedan nu. Alla är så förändrade och det var ett fint dop och mysigt dop.


Ja egentligen så gilalr jag inte allas dop eller ja när det är någon släkting eller väns dop jo visst men jag tror inte på gud. Därför tycker jag det är lite av hyckleri och ha dop när man inte tror på gud. Men jag ska ha dop för mina barn nbär jag väl får det bara för att det är en tradition. Kan man ha dop utan att det är i kyrkan? Och utan alla dom där tråkiga låtarna? Och att man måste säga ja till att mitt barn ska vara en del i en församling?


Men i alla fall vi kom hem sent i går klockan tolv kom vi hem sen hade jag svårt och sova pga hosta hostade och hostade som en galnig. Så i dag är jag trött men har jobbat på skräddaren i dag i alla fall åtta till halv fem mysigt dagis. En kille kom fram till mig och sa:

K"fröken jag är kär i dig jag ska gifta mig med dig"

S"Jaha det ska du men vad skulle SImon säga om det då?"

K"Jag vet inte jag ska i alla fall gifta mig med dig."

Sen sa jag till han att han inte fick klättra på ett ställe.

K"Jag är inte kär i dig längre du är dum."

S"Ja men lilla vän jag är ju rädd om dig."

K"Då tycker jag om dig igen, Jag vill gifta mig med dig igen."


Haha så jag ahr fått ett frieri från en sex åring ur gullig grabb i dag. Dom där barnen alltså dom kan verkligen göra min dag.


Och i dag var vi ute med Lilja också hon hade sele på sig andrta gången super duktig var hon hela tiden. Förutom att hon ahr svårt att förstå att jag ska gå först när vi går ut. Men sen när vi kom in på gården fick honf ör sig att vända eller nåt hon stgrade inte hon bara ja vad gjorde hon?!

Men annars var hon super duktig kanske dags att börja tömköra skrutthästen nu!

Av Sara - 16 juni 2012 16:38

Det var upp med tuppen i dag med halv sju så ringde väckar klockan. Och jag tryckte på znoose men så ringde MAria och sa åt mig att vakna.Så det vara bara att kliva upp och slänga i sig lite mat sen gå upp till henne och hjälpa henne.

När vi lastade hästen hemma gick han nästan rakt in och då var vi på väg till Hedemora för tävning.

Själva tävlingen gick jätte bra! hade dock ingen möjdligehet och fota för det regnade vi kom hem med två rosetter i dag.

Men lastingen tog över två timmar?! och jag hade bara lust att ge bort han shit vad irriterad jag var först ville jag ge bort han. Ja han stod på rampen och ville inte gå in alls! Vi försökte med allt tillsut var jag inte ens med låter kanske konstigt men bättre att stå på sidan och kolla på och inte tappa humöret eller? Men ja efter många om och men och en tripp till granngården för att köpa foder och fasnat i leran med bilen så gick han in i alla fall. Vi var frusan coh kalla och trötta men ja han gick i alla fall in och vi fick hästen med oss in så lite posetivt var det i alla fall. Fast trots regnet och svårlastad häst kan jag inte vänta tills jag får vara med och tävla..... jag vill inte stå på sidan längre och kolla på jag vill tävla!

  Dom är fina tillsammans tycker så mycket om dom <3 Men i dag var han tillsalu till högstbjudande ;)

Haha ja visst ja när vi skulle lasta Mio trodde jag att jag skulle dö av skratt. Oj oj vad Maria var rolig i dag och vad förvånad jag blev då!


Sen kom SImon och hämtade mig vi drog till citygross och jag kollade om dom hade ridstövlar men nej det hade dom inte! Sen granngården och dom hade men kunde jag ha dom? ha jo visst tjocka vader! Så då åkte vi till norelles hästsport och där hittade jag ett par! jätte snygga och super sköna dock kostar dom lite mer men va fan ska jag göra då? Men jags ka åka upp till hööks i juli och prova ett par från hööks om jag inte kan ha dom stövlarna så kommer jag kosta på mig dom dyrare från mautinhorse så är det bara! Men jag hoppas på att jag kan ha dom från hööks men vi får helt enkelt se jag HATAR mina vader!

  Tänkte kolla om jag kan ha dessa stövlar annars blir det att gå in på norelles hästsport och köpa ett par stövlar där!


Och i går mailade jag på en femåring fullblods vallack en fux vid namn Pitci han kan grunderna men inte mer än så. Ja det var intressant häst och jag såg film på han intressant häst jätte fin skadar inte och kolla på han. SÅ nu har jag en till häst på kroken tror jag.

 

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=621144



bara 15 dagar kvar tills jags ka provrida stoet :D

Av Sara - 15 juni 2012 21:56

Idag blev det en körtur med Blomma runt fyrkanten hon var lite loj men jätte duktig. Vi travade så fort vi kommit upp för backen och sen såg jag MAria och vi stannade och pratade ett tag. Hon trodde inte hon skulle kunna starta i morgon men Mio men det blev så i alla fall. Så i morgon blir det hästskötare upp med tuppen.

Men i alla fall i dag blev det lite jogging med BLomma hon var super duktig hon var lite het men inte mycket. Hon är ju ganska loj nu när hon går på bete. Men så längen hon inte ska gå på banan så får hon vara ute på nätterna och dp blir man ju lite loj. Sen var det ganska varmt när vi körde också så det var ju också en anlednig.


Lilja är rätt loj också när hon får gå ut vilket är ganska bra tycker jag.


Och i dag fick det bli en promenad runt älven snart blir det att sova för jag är rätt trött. Ska starta en film och sova till.

Och på söndags ska vi på dop.

Och i morgon blir det tävling och sen ut med Lilja.

Av Sara - 15 juni 2012 13:47

Jag hade ju tre hästar på napp nyss men jag har inte fått tag på hon med halvblodet. JA det är ändå den 1 Juli jag tänkte åka dit men vi får se om jag ens får tag på henne. Om jag inte får det är det väl så lite tråkigt för jag är jätte myfiken på vallacken.


Och Connemara vallacken var det någon och kolla på i veckan och hon har inte hört av sig så jag gissar på att hon fått fodervärd redan ja eller så hör jag väl från henne sen.


Men stoet finns kvar för jag hörde från henne förra veckan hon väntar bara på att vi ska kunna komma ner. Det ska bli skit kul och prova fullblodet hon kan ju lite mer också. Sen vet ju inte jag kanske hon inte är hästen för mig? Eller så kärar jag ner migf totalt i henne det vet jag ju inte!

Av Sara - 15 juni 2012 13:38

Ja i dag är det ett år sen jag skulle släppa ut hästarna för att Ubbe var halt och dom hade fått stå inne allihopa. Det är ett år sen jag spreang in på fölningen och Busan fick lilla Lilja. Shit tänk att det är ett år sen nu den där lilla. Uch var tog tiden vägen? När hon var liten var hon inte alls så social och var väldigt blyg. Oj oj ett år sen ja jag hoppas hon blir såld och att hon kan komma till någon som kan ta vara på hennes kapacietet.

 


Och i dag har vi varit i säterdalen med Kattis och Anna - Lena men alla barnen utom Louise. Det var en trevlig förmiddag nu ska vi snart åka och handla och sen ska jag ut och köra Blomma. I dag ska vi trava lite för första gången sen vi var till vetrinären med henne men det blir lätt jogging bara.


Och i går var vi upp till kvarnsveden och gick bysjörundan vad kan det tagigt och gå runt det? två timmar kanske? mysigt var det i alla fall!


och nu är det bara 16 dagar kvar till provridning :D

 

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards