teambus

Alla inlägg under juni 2012

Av Sara - 7 juni 2012 09:57

I dag avr man upp med tuppen igen. Somnade skit sent runt tre någon gång somnade jag för jag hade jätte svårt att somna i natt. Brukar vara så när jag inte sover bredvid Simon <3 men i natt var det extremt :( låg och kollade på några avsnitt av förhäxad. Sen vaknade jag klockan halv åtta igen :O jag är van vid att kliva upp då och var hur pigg som helst trots att jag hade sov morron irriternade minst sagt.


Så jag klev upp och gick in och gick ut med hunden först. Och sen käka frukost och sen tog vi tag i och gik ut och gick med Lilja. Är imponerad av henne i dag. Inga dumheter när jag drog på repgrimman eller när jag drog på henne huvudlaget. Hon gick fint efter pappa när vi tog ut henne på gården och inga stegringar när vi var ute på gården utan hon gick på frint bredvid oss. På hemvägen så var hon lite krånglig men inget mot vad hon brukar :O. Hon var verkligen skit duktig och rusade inte heller in på en gång när vi tog i henne igen! Så i dag är jag imponerad av den lilla saken!

 


Och i dag blir det skolavslutnig i Gangnf :D. Och sen i morgon ska jag köra blomma igen :D.

24 dagar kvar till provridning :D

Har för den delen fått ett mail om en 174 cm hög fux märr förr 06 utbildad LC/LB i dressyr och hoppning en braaaa bit bort men ja hon verkar intressant vi får helt enkelt se om någon av dom andra är något =).


några kloka ord på vägen så där också.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all."

Av Sara - 5 juni 2012 21:07

Jobbet i dag då. Ja jag fick veta att jag avr gammal av ett barn. Han frågade mig om jag hade barn och hus och man. och när jag sa nej på det jag sa till honom att jag hade pojkvän men jag var inte gift och jag hade inga barn eller var gift. Då säger han men Fröken du är ju gammal. Haha ja så jag fick veta att jag var gammal i dag. Gud vilka härliga ungar det finns alltså jag trivs så bra på Gylle och med den klassen. Visst ibland kan jag vara lite trött på dom men gud vad kule det är.



Sen åkte vi hem så jag kunde köra hästen trodde hon skulle vara super het. Men Blomma var dryg när jag selade henne men inte allt för mycket hon kunde inte stå stilla och hon stampade irriterat med hoven. Men det var nästen det enda när hon väl fick på isg vangnen så stod hon stilla. Trodde också att hon skulle vara skiiiiiit het när vi körde ut. Men hon föröskte väl trava när vi kom ner till bron. Men sen gick hon på jag var mäkrta imponerad av henne hon gick HELA vägen! Några protester men hon GICK?!

Det var när vi kom hem hon krångla då höll hon på moch skulle klia sig mot mig och det är ett beetende jag inte accepterar alls! för det första är hon stor och jag vill inte att hon ska göra illa mig och sen är det irriterad. Så när hon skulle föröska klia sig på mig och jag sa nej nocka hon mig så jag bet mig i läppen!

Sen fick hon komma in och äta sin mat.

Och sen när jag fixat allt till Blomma skulle jag dra på Lilja grimman och hon fick för sig att den var farlig och noga mig rakt på nästan! Jävla häst jävel! Hon triodde jag skulle ge upp sen så då sprang hon runt i boxen och sen ställde sig i ett hörn då tog jag och sen stegrade hon sig också när jag skulle dra på henne grimman! Men jag gav mig då fan inte så efter många om och men fick jag på hästjävulen grimman! och då stod hon snällt och brydde sig inte!


 

Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always<3

Av Sara - 3 juni 2012 20:08

Kan ju säga att HELVETE vilken tärnigsvärk jag ahr på utsidan av låren idag :O Hum dunderar på var jag fått det i fårn. Alla trappor jag gått i denna vecka kanske? Men ja jag ska gå i mer vill jag lova gå runt älven är verkligen den mest perfekta rundan man kan gå :D.


Och i dag har jag väl inte gjort mycket åkt in och justerat mina glasögon hämtat kläder stoppat i Blomma medecin och ja spelat sims destination världen. Skit kul spel verkligen.


Men i dag när jag duchade skulle jag slänga en sak i soptunnan och slog i skallen hahah XD fy fan vad klantig man kan vara! Kanske borde jag vara en sån som bär hjälm jämt?

Av Sara - 2 juni 2012 22:04

Ja nu ahr jag mpnga bollar i luften samtidig. Man jag är en sån som älskar att ha mycket och göra och ofta har en jävla massa bollar i luften. Men om en faller så känner jag mig misslyckad och vill ge upp ofta. Men det är mycket bättre nu än vad jag var förr. Jag är ju jävligt envis när jag väl at bestämt mig för något så är jag som ett tuggumi. Som en sa om mig förut jag är envis på fel sätt det kanske jag är. Tjurskallig som fan är jag också vill jag lova ingen säger åt mig att det inte går! För om någon säger åt mig du kan inte det där. Nähä säger jag då och gör det i alla fall eller åtminstonde försöker och om jag misslyckas försöker jag igen! Oftast så lär jag mig av de misstagen jag gjort eller för det mesta. Men många bollar i luften då är det jag mår som bäst tror jag.


Så vad har jag på gång just nu?

Jo jag har sökt in på skola och jag SKA komma in på högskola nu ska jag kämpa kämpa tills jag typ stupar eller något sånt för ge upp är inget alternativ!

Jag kommer ha tre hästar och ta hand om så fort jag hittat hästen för mig! Och ja det kommer bli kämpigt men jag ska klarar det. Saknar ridnigen jag trodde jag skulle kunna rida Blomma som jag ville och även hålla igång henne inom travet. Men det går inte så ja jag började leta efter häst igen en ridhäst! Och jag har drömt länge om att få tävla så denna gång ska jag fan tävla! Så är det bara och ingen kan stoppa mig om detta eller säga nej du får inte! FÖr jag kommer ändå betala hästen själv.

Sen är det bara inte framtiden jag ska göra utan det händer ju en del i sommar med. P&L om två veckor MAria kommer hem snart och åh vad underbar Mio och MAria och Havanna

  Som jag länktar tills dom kommer

Och snart fyller min älskling år han fyller 23 år.

Och sen ska vi snart på Davids dop nere i ENköping jag ahr inte träffat Johanna på länge och mamma ser fram emot att hon ska få träffa sin barndoms vän Kjerstin vilket jag förstår!

Och sen blir det ett års firande med min SImon

Sen är det P&L veckan.

Och sne är det provridning :D

  åh vad kul det ska bli :D hon verkar vara en typisk sara häst :D

Och sen är det Estland och Tallin för oss det ska också bli super kul.

Och ja jag hoppar dessutom på att jag får jobba massor. Och det är så kul och höra att jag är duktig på mitt jobb för jag gillar det verkligen det är skit kul att jobba med barn så givande. Fast det är jobbigt så man vill spy på det ibland men detta är jobbet jag vill jobba med.


Och jag sitter och funderar på om jag ska beställa ett par inlines och börja åka det.

 

Av Sara - 2 juni 2012 19:22

Det glömde och säga att jag ahr gått ner ett kilo :D blev riktigt lycklig när jag ställde mig på vågen och såg att jag gått ner ett kilo till. Ja tävlingen forsätter mellan mig och Sandra det går verkligen skit bra. Jag går för den mesta från och till jobbet. Efter som jag jobbat mycket på Gylle nu sen följer jag nästan alltid med mamma på kvällarna. Ja det går framåt så min mål vikt känns inte långt i från nu! Gäller att äta rätt och motionera rätt så kommer jag väga det jag vill snart!

Haha det värsta med allt detta är att alla kläder bli ohyggligt stora! Mina jeans som jag ahr på mig nu är stora som bara den ska ta och skaffa mig ett skärp! Men alla byxor och kläder ser stora ut också ;). är stolt öbver alla kilon jag gått ner nu och lite till ska det bli!


Och i morgon ska jag sätta i gång blomma eller ja om det inte är sånt busväder som i dag! Eller jo visst skulle jag kunna det men på måndaf måste jag köra! Det får bli bred brösta och skritt! tre dagar i veckan är det som gäller! Sen om en månad ska vi tillbaka till banan. Efter en vecka i skritt blir det lite jogging och undvika backar så mycket som möjligt!

Av Sara - 2 juni 2012 16:54

Gud vilket tråkit väder det är nu! regn och sen har det haglat i veckan. Men vi har i alla fall varit till sportys leklande i dag och jag ahr fått klättrat och lekt med dom en stund dom hade kul i alla fall. och sne var vi till burger king och käkade lite mat.

Men jag kan inte säga annat än att jag är helt slutkörd jag är verkligen skit trött i dag!


Och jag har tänkt att köpa ett par ridstövlar men jag känner att jag inte har lust att köpa ett par billiga som går säönder på en gång alltså ett par för 700 typ utan jag tränker kosta på mig ett par rejäla stövar. Och dessutom har jag ju så tjocka vader så jag kommer inte kunna köpa billiga i alla fall!

Har tittat på höökjs efter stövlar har hittat ett par osm jag vill ha men jag ska kolla i Estland Tallinn om jag hittar några när vi åker dit.

Av Sara - 1 juni 2012 11:12

Idag är jag lite ledig ganska skönt men jag ahde kunnat jobba också. Men det är lite skönt att vara ledig också. Idag kommer Oliver och Hugo och ska sova här. Hum ska laga mat åt dom i dag på efter middagen vad ska man hitta på då? Jag som är skit dålig på att laga mat. Men i alla fall det löser sig :P. Men sen i morgon ska vi till leklandet i morgon.


Och i dag är det tre år sen jag fick ett sms av pappa att Busan hade fölat. Och där kom vårat lilla undervärk. Så i dag blir Blomma hela tre år gamal <3 Mitt fina lilla hjärta stjärna <3 tänk att det är tre år sen min fina stjärna föddes <3

   



Och nu har jag fått mer jobb på Gylle skola på västan :D. Åh jag ska få jobba med "mina" barn. Och jag hoppas på att få jobba hela sommaren. Jag ska jobba nästa vecka och veckan efter det :D

Presentation


Jag heter Sara och bor i Borlänge har bott här i hela mitt liv. Jag håller på med trav och ridning har två hästar Busblomma och Buslilja därav Teambus

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards